Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(4 wyniki)
    • wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,17041950,Biznesmen_w_plaszczu_wartym_jej_miesieczna_pensje.html teraz mi nie powiecie, że bohaterka wymyślona przez stażystkę GW w sumie fajna dziewczyna, nie psioczy na Polskę, dziękuję za utrzymanie przez 25 lat, dalej ciepło myśli o ojczyźnie, ale jednak myśli co tu zrobić, by swój los polepszyć. Tylko nie piszcie, że trzeba było iść na informatykę, bo spory napływ studentów informatyki w konsekwencji spowodowałby spadek ich płac do poziomu tych sz...
    • Mój synek (2,8)w marcu 2002 r. będzie uczęszczał do przedszkola. Będzie miał wtedy skończone 3 latka, więc uważam, że jest to odpowiedni wiek. Mam jednak pewne obawy. Ponieważ Dominik jest raczej spokojnym dzieckiem, nie jest agresywny, to boję się, że jeśli ktoś mu będzie dokuczał to nie będzie potrafił się obronić. Do tej samej grupy chodzi już mojego brata syn (3,4), który jest okropnym rozrabiaką. Dominik za nim nie przepada, gdyż często przez niego płacze. Nie wiem co mam robić?Nie chcę,...
    • kochanie ja muszę sobie radzić sama z dwójką maluchów. mąz w morzu ,tescie nie żyją, a ja po 30 latach zerwałam z toksycznymi rodzicami!. twej dzidzi potrzebna jest silna ,pewna siebie mama ,nie toksyczna babcia zaniżająca twą wielką wartość! a najlepiej się dowartosciujesz wychowując sama i po swojemu. zaufaj instynktowi on da ci siły i doradzi lepiej niż matka. życzę powodzenia
    • Do wyboru są takie: Adrianna - mozna fajnie zdrabniać Ada, Adusia,Aduśka, Adi, Duśka Marta - też można zdrobnić, ale długie wychodzi np. Martusia, Martula Dominika - tu nie bardzo mam pomysły jak wołać słodkie dziecię - Dominisia hmmmm Gabriela - tu jest wiele możliwości - Gabrysia, Gabi, Gaba itd. Moja siostra się nad takimi imonami dla córci zastanawia.Chce żeby było uniwersalne- zarówno pasowało do dorosłej kobiety np. na stanowisku, jak i do słodkiej 5 latki i do nastolatki. N...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się