Forum eDziecko Bliźniaki i więcej
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(6 wyników)
    • Cześć dziewczyny!Kolejne blizniaki!Mają trzy tygodnie i są kochane!!!Nazywają się Dominika i Dominik.Będę tu teraz często zaglądać.Pozdrawiam wszystkie mamy na forum!
    • Serdecznie zapraszamy "Rodzinki Trojaczkowe" chetne na spotkanie w najbliższa niedziele (19 czerwca) we Wroclawiu. Spotykamy sie we wroclawskim ZOO oraz jezeli czasu (i sil) wystarczy planujemy pobiezne zwiedzanie Wroclawia :) Aktualnie potwierdzony przyjazd mamy trojaczkow z: Rybnika, Lwowka Slaskiego, Wroclawia i nasz :) wiec juz 4 razy 3 ;) Wiecej bieżacych informacji oraz na trojaczki.net lub spotkanie@trojaczki.net Pozdrawiamy Piotr i Kamila oraz Aleksandra Dominik i Jul...
    • Moim zdaniem wybor imion jest inwidualna sprawa kazdego z rodzicow. Jesli podobaja Ci sie okurat te identycznie brzmiace imiona to dlaczego nie mialabys ich nadac swoim pociechom. Nam akurat podobaly sie imiona zupelnie roze, jak rone sa nasze dzieci kazde inne i z wygladu i z charakteru. Pierwsza powitala swiat Aleksandra (Wiktoria) drugi synek Dominik (Kacper)i jako trzecia Julia (Klaudia). Z ostatnim imieniem bylo troszke zamieszania bo miala byc Nikol ale ze w polsce zenskie i...
    • witam tu dominika wiecie, co? w przyszłym tygodniu mam dwa egzaminy z kampanii wrześniowej na studiach. boję się jak cholera, co oczywiście czują moje kochane szkrabeczki - michałek i mikołajek. rozładowanie tego napięcia to bardzo trudne zadanie. mogłabym powiedzieć :czeka mnie chwila próby.... mam prośbę - trzymajcie za mnie kciuki:) a wiem, że jest co trzymać. z góry dziękuję - dominika
    • Kochani dzis jest dla nas bardzo wyjatkowy dzien- Roczek naszych trzech serduszek- Aleksandry, Dominika, Juli. 19 listopada 2002 roku przyszly na swiat nasze szkrabki stawiajac na glowie nasze dotychczasowe zycie. Byl to rok trudny zwlaszcza pierwsze miesiace, ale mysle, ze mozemy byc z siebie dumni. Miniony rok z dziecmi byl dla nas najpiekniejszym rokiem. Zyczyli bysmy sobie by kazdy nastepny rok byl tak piekny jak przyjscie na swiat naszych dzieci. Mama i tatko wyjatkowych dzie...
    • no tak, na samym początku mały nietakt - piszemy i piszemy, a zapomnieliśmy się przedstawić. Ja mam na imię dominika i jestem mamą półtorarocznych cudów świata - Mikołajka i Michałka. mieszkamy w gliwicach. śledzimy forum już od jakiegoś czasu i postanowiliśmy się dołączyć. pozdrawiamy wszystkie bliźniaki, te w brzuszkach także oraz ich mniej i bardziej zmęczone mamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się