Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(4 wyniki)
    • Witam ! tegoroczne wakacje spedzam w Marmaris -turcja egejska ! bardzo chcialabym odwiedzic wyspe Kos (na rodos juz bylam ),nie wiem czy z Marmaris sa wycieczki na Kos ,moze ktos z Was wie? obmyslilam sobie ze autem udam sie do Bodrum a z tamtad na Kos i teraz -ile kosztuje przeplyniecie na Kos?- czy bez problemu kursuja tam statki z Bodrum ?-i rozumiem ze doplywam do miasta Kos ?-co warto zobaczyc na Kos? jezeli ktos z Was udzieli mi odpowiedzi bede bardzo wdzieczna !! Z góry s...
    • Co warto zobaczyć mając tydzień do dyspozycji (zakładamy,że na 3 dni wypożyczymy auto)? co spakować (mamy wykupiony hotel z dwoma posiłkami)? To nasz pierwszy wyjazd z dzieckiem tak daleko wiec cenne będą rady tych co mają już "pierwszy raz" za sobą :-)) Z góry dziękuję!!
    • Czy ktoś z was ma informacje, czy Muzeum Archeologiczne w Heraklionie jest już uruchomione po remoncie? Ktoś był tam w tym roku? Pozdrawiam
    • Jedziemy w lipcu na 15 dni a z Nami dwulatek. Nie wiemw jaka spacerowke sie zaopatrzyc by byla ona wygodna i nie sprawiala klopotu na spacerach..dlugich spacerach. Nie wiem jakie tam sa chodniki i wogole...poradzcie , pomozcie bo bez wozka nie mamy po co jechac, chyba rece by Nam odpadly od noszenia brzdaca! www.baby-markt.de/cosmoshop/pix/a/z/5905709/b0.jpg Ten jest taki letni ale nie wiem czy kolka wytrzymaja???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się