Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      dorastanie

dorastanie

(3 wyniki)
    • Mama dorastającego syna w tym roku skończy 18 lat. Zawsze starałam sie rozmawiać znim na wszystkie tematy. Syn od roku mieszka u babci w tym samym budynku ale osobne mieszkanie. Ostatnio spotyka się z dziewczyną <16lat>,to oczywiście nic dziwnego lecz nie podoba mi się ich zachowanie.Ona jest u niego codziennie i przez cały dzień siedzą u syna zamknięci w poju.Mało tego to bardzo często siedzą przy zgaszonym swietle.Moja mama a jego babci i ja jesteśm tym troch zniesmaco...
    • Wspomne tylko zdarzenie z innego przedstawienia. Romeo trzyma w ramionach zmarla wlasnie Julie. Glos z widowni: 'wal poki ciepla!'
    • przyznam, że mam mieszane uczucia co do kwestii posiadania dzieci przez osoby niepełnosprawne umysłowo. wiem, że takie osoby potrafia wspaniale kochac i byc dobrymi ludzmi i dawac dobry przykład swoim dzieciom, ale niekoniecznie, moim zdaniem, wychowywac, uczyc, wziac odpowiedzialnosc za drugiego człowieka. zwłaszcza, nie potrafię sobie wyobrazic sytuacji, w której dziecko nie jest niepełnosprawne umysłowo i dorasta wśród niepełnosprawnych rodziców. nie potrafię sobie wyobrazic ich kon...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się