drogi

(416 wyników)
  • Taki jest plan drogi S 3, Wałbrzych omija a radni kłócą się o stołki. Rosiakowa tylko w TV kłami siedzi i nic nie robi, przeklęty Ruch Palikota zajmuje się kościołami a Rysiek Nowak lata z nocnikami. Ławskiego i Heretyka ekipa ma wszystko w doopie . A droga nam przejdzie koło nosa bo nikt nie potrafi się wziąć za konkretne sprawy tylko wiecznie wojna o stołki. Ten z SLD miał tu pomóc miastu z drogą S 3 ale widać że chodziło o głosy i stołek. Tak właśnie Radni nasze miasto i region doprowadz...
  • www.wykop.pl/link/980277/jak-sie-naprawia-drogi-w-walbrzychu/
  • gadacie ze w walbrzychu sa najgorsze drogi tu macie przyklady z innych miasta kontakt24.tvn.pl/temat,-quot-krolowa-polskich-dziur-quot-,65890.html kontakt24.tvn.pl/temat,droga-pulapka-kazdy-tu-utknie,65813.html
  • Jak co roku, gdy tylko przyjdą roztopy po nawet krótkim ataku zimy, drogi w tym mieście topnieją wraz ze śniegiem. Czy któraś z instytucji odpowiedzialnych widzi te kratery głębokie na pół metra np. na ulicy wrocławskiej ? Polecam zwłaszcza trasę od Ronala aż do hotelu Maria. Ile kół ma zostać urwanych, ile wypadków i stłuczek musi być (zamiast obserwować inne pojazdy, pobocze, kierowcy patrzą tylko na nawierzchnię) zanim cokolwiek zostanie zrobione ? Znów będziemy czekać do wiosny ?
  • NIe wiecie jak ida tam prace remontowe? B o podobno 15.10 mial być koniec. I ciekaw jestem czy firma sie wyrobiła.
  • Kurfa! jedyne o złym stanie przebiegające przez centrum dużego miasta....
  • Jak wiecie w rejonie Wałbrzych realizowana będzie jedna z największych inwestycji drogowych w Polsce - droga ekspresowa S3 łącząca północ z południem i dająca bezpośrednie połączenie takim miastom jak Szczecin, Gorzów, Zielona Góra, Legnica (w okolicach Legnicy będzie dodatkowo krzyżować się z A4). pl.wikipedia.org/wiki/Droga_ekspresowa_S3_%28Polska%29 A teraz najważniejsze: droga przechodzi jakieś (8-10km !!!) na zachód od Podzamcza - jednak Wałbrzych nie będzie miał z nią bezpośredniego...
  • Jeżeli ktoś zna się w temacie remontowania dróg to niech mi powie gdzie jest sens w takim remontowaniu drogi jak w temacie. Czyli kawałek nowego asfaltu dalej stary, nowy, stary itd. Oczywiście zamiast nowy asfalt zrównać ze starym to są zrobione takie "schody" że właściwie strach przejechać Nie wiem czemu jest taki chaos przy robieniu akurat tej drogi. Nie wspominam już o pasie tuż przed wjazdem w Kostomłotach na A4. Został w tamtym roku zryty stary asfalt i tak pozostał do tej pory, j...
  • Co powiecie na małą galerię zdjęć i filmów dokumentujących nasze wspaniałe kratery w drogach ? Macie dość ? Każdy z nas ma zwykle przy sobie aparat/telefon/kamerkę. Może by tak udokumentować i wypromować miasto na całą Polskę ? Takiego bangladeszu nie ma jeżeli idzie o drogi w całej Polsce ! Jak Was to obchodzi, poproszę o zdjęcia, linki (do filmów itp) które dokumentują nasze hajłeje. Masz film ? Wrzuć na Youtube i wyślij mi linka ! Masz zdjęcie ? Podpisz (lub nie), spraw żeby nie zajmowa...
  • Gdzie zrobię niedrogo balejaż? Proszę nie udzielać głupich odpowiedzi. Po prostu nie stać mnie na drogiego fryzjera. Pozdr.
  • Piszcie,apelujcie !!! Dość niszczenia samochodów na drogach krajowych i wojewódzkich !!! Każdy wie jak wygląda np. droga krajowa nr 35 ( ul.Wrocławska,Armii Krajowej,Kolejowa,Sikorskiego) albo droga wojewódzka nr 367 (ul.1-go maja) Mówię wam piszcie maile do zarządców tych dróg a nawet pod kontakt@tvn24.pl interesujcie wszystkich o stanie tych dróg , piszcie apelujcie aż do skutku
  • mam dosyć jazdy po naszych drogach.wszędzie coś sie dzieje a w Wch nic!!!! nawierzchnia na ul. Armii Krajowej nie tak dawno remontowana juz sie rozlatuje...co to jest?? ktos ponosi odpowiedzialnosc za stan naszych dróg... gdzie sa pieniadze?? może sprobujmy zainteresowac jakis dziennikarzy chocby z tvn turbo!!!naprawde wałbrzyskie drogi zasługuja na nnagrode w postaci najwiekszego skandalu w Polsce choćby piękny nie istniejacy wiadukt!!! były ładny reportaż!!!
  • We wtorek do godziny 7.00 żadna odśnieżarka nie przejechała ulicami Południową, Cmentarną i Chopina mimo, że większość mieszkańców wyruszyła już do pracy. Są to drogi gminne, a ich prawidłowe utrzymanie jest obowiązkiem gminy. W związku z tym pytam się jaka firma odśnieża ww. drogi i czy i jak gmina nadzoruje prace tej firmy? Dodam, że wczoraj (w poniedziałek) odśnieżarka przejechała ww. ulicami ok. godz 16.00 ale lemiesz był tak wysoko podniesiony, że tuż po przejechaniu odśnieżarki samocho...
  • nie został ukarany??? Każdego dnia z powodu fatalnego stanu dróg - co potwierdziła mi pisemnie policja - ludzie niszczą swoje samochody a czasem powodują kolizje! To są fakty! Co robią organy ścigania w tej sprawie, aby zapewnić bezpieczeństwo i ochronę mienia mieszkańców! Co się dzieje z pieniędzmi które płacimy na drogi - kto je marnotrawi? Kto odpowiada za to, że nadal nie ma obwodnicy? Co o tym sądzicie?
  • J.w. gdzie szczególnie uważać? jakich dróg unikać?
  • [i]Około godziny 14:45 na drodze ze Szczawna-Zdroju w kierunku Podzamcza utworzył się bardzo duży korek. Przyczyną była akcja straży pożarnej, która usuwała olej wyciekający z samochodu który prawdopodobnie uszkodził miskę olejową na nierównej nawierzchni.[/i] www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,News,10991,foto:_wyciek_oleju_w_szczawnie.html Z remontami pewnie poczekają aż będą ofiary śmiertelne. Jest to całkiem realne biorąc pod uwagę fakt iż większość kierowców zamiast patrzeć na otocze...
  • Ileż można czekać na otwarcie długo remontowanej ( już gotowej ) na podzamczu?
  • Uważam, że najgorszą nawierzchnię ma ul. Gagarina, Pocztowa, Świdnicka i 11 Listopada. Jednak 1 miejsce daję 11-go Listopada z uwagi na dużą intensywność ruchu i na to, że na niej zniszczyłem zawieszenie. Jakie sa Wasze typy?
  • Podobno jest zamknięta. jakies remonty? czy kto wie coś na temat? co robią i do kiedy ma to trwać?
  • Jechałem drogą jak wyżej. Uważam, że jest to najgorsza droga w okolicy - co ciekawe posiada status drogi wojewódzkiej!!! Zawieszenie w moim samochodzie padło - jest tam więcej łat i dziur niż samej drogi. Co sądzicie o tej drodze??? Czy nie ma winnego za jej fatalny stan???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się