drogi

(372 wyniki)
  • Panie Januszu, Prześledziłam trochę forum i już wiem, że istnieje możliwość dodania sobie imion/pseudonimu, by zmienić wibracje własne. Z Pana wyliczeń wynikało, że posiadam konfigurację 9-2/11-2/11 przy zupełnym braku wibracji 6 (litery F, O, X) i przy dacie urodzenia 27.04.1976 (9 numerologiczna), gdzie w piramidzie w zasadzie już przez większą część życia będą mi towarzyszyły 9 - od października zaczynam 9 rok własny w 9 cyklu i szczycie 5, a za rok wchodzę w 9 szczyt przy 9 cyklu, no ...
  • Panie Januszu czy moge prosić o interpretację dróg życiowych rodzeństwa: ON ur.17-03-1982 A4,C1,D1,E2,J1,K1,L1,M1,N1,R1,W1,Y1 ONA: ur.26-03-1984 A5,C1,G1,I1,J1,L1,M1,N2,O1,R2,S1,W1,Y2,Z2 Bardzo mi na tym zależy - to w tym momencie bardzo ważne. Pozdrawiam
  • Witam, jak to jest że rodzeństwo, bliźniaki dwujajowe, dziewczyna i chłopak, mają zupełnie inne podejście do życia, problemów, zupełnie różnie wiedzie im się w życiu - on ma szczęście, rodzinę, super pracę, pieniądze, ona natomiast cały czas pod górę- cały czas zmaga się z problemami, może nie aż tak bardzo dużymi, ale nie wiedzie się jej tak dobrze jak bratu- bliźniakowi. Dlaczego tak jest, czy wynika to z horoskopu urodzeniowego? Czy można to jakoś zmienić? Jeśli znajdzie się ktoś c...
  • witam panie Januszu. Jestem 4-ką. Wyrysowałam sobie cała drogę wg Pana wskazówek i ze zdumieniem odkrylam ze głowny czarny szczyt to też 4. Czy to oznacza jakies wewnetrzne rozbicie, wpisana polaryzację i walke z wiatrakami? Na zasadzie mój charakter/droga zycia to zarazem główna wada? Poza tym, nie czuję sie za bardzo 4- ka...mimo, ze astrologicznie bardzo pasuje ona do mojego Ascendentu w Koziorożcu. Numerologia nie jest mi znana, trafiłam tutaj z zaprzyjażnionego forum dla as...
  • Moja data urodzenia to 16.07.1983. Co to dla mnie oznacza? Z góry dziękuję za poświęcony czas!!
  • Chciałabym aby zinterpretował pan daty 23.11.1978 (moja) i 25.06.1979 (mojego meża). Czy nasz zwiazek moze byc kiedys udany? Od jakiegos czasu zaczyna sie miedzy nami psuc... Dziekuje za odpowiedz.
  • juz wiemy jak obliczyc wibracje drogi zycia. Przyszedl zatem czas na wyciagniecie wnioskow z uzyskanych rezultatow. Jak rozumiecie droge zycia? Czym jest ona dla Was? amatemi
  • Witam serdecznie. Długo przeglądałam i czytałam Pana forum i widzę że Pan naprawdę interesuje się osobami które tu piszą i chce pomóc. Ja również postanowiłam poprosić o numerologiczną analizę sytuacji. Od kilku lat ja i moja rodzina jesteśmy w dość ciężkiej sytuacji finansowej,nie radzimy sobie z zobowiązaniami finansowymi,przerosły nasze możliwości,chociaż ze wszystkich sił staramy się. Mamy hipotekę obciążoną kredytem,to jest nasz jedyny dom i bardzo boimy się o naszą przyszłość. ...
  • znaczenie to, ze: jestem dwójką, a moja liczba mistrzowska to 11 (data urodzenia 22.01.1986)jestem zodiakalnym wodnikiem, a ostatno "przesladuje" mnie liczba 7 i liczby z nią związane 27, 37 etc. Bardzo proszę o odpowiedx i z góry ogromnie dziękuję. A i urodzilam się o 9.45.
  • witam! Panie Januszu, bardzo serdecznie proszę o odpowiedz, nigdzie nie moge znależć nurtujących mnie odpowiedzi... moja Córcia urodziła się 4.11.2010 o godz. 0.03 - i co tu duzo kryc jak miałam w tym duzy udział, ze sie urodziła 4.11, bowiem wprost tamowalam poród a w ostatniej chwili poprosilam położna o odczekanie paru minut... pali mnie wstyd za moj upor i lekkomyslnosc, prosze mi uwierzyc, jest mi bardzo ciezko z tym, ze moglam zakłócić mojej Coreczce jej los. prosze o odpowiedz, jak w...
  • proszę o interpretację 15.06.1990 ps. w życiu często towarzyszy mi liczba 6. bardzo mnie to zastanawia, może to wpłwać jakoś na moją osobowość itp.? pozdrawiamm
  • witam:)) teraz napisze kilka slow o obliczaniu i interpretacji drogi zycia. Oblicza się ja z daty urodzenia sumujac dzien miesiac i rok. Przyklad: 27.08.2005 2+7+8+2+5 = 24 24 jest podliczba drogi życia, natomiast liczbę otrzymamy przez zsumowanie liczb wchodzacych w skald tej podliczby 2+4 = 6 Zatem droga zycia tej osoby bedzie zabaerwiona wibracja 6, jak rowniez 24. Po obliczeniu liczb i podliczb drogi zycia napiszcie sobie wszystko co sie wam z tymi liczbami kojarzy. Polaczen...
  • Jeśli to możliwe bardzo proszę o troszkę dobrych wiadomości (jeśli są) dotyczacych mojej przyszłosci zawodowej. Urodziłam sie 20.11.1969. Z moich obliczeń wynika, że kolejne cykle życiowe to 2/20 2/11 i 7/25. Białe szczyty 4/31, 9/45, 4/13/76, 9/36 Czarne: 0, 5, 5 Serdecznie dziękuję..i czekam.
  • Czy może mi ktoś wytłumaczyć , wskazać w jaki sposób dobierać wibracje w parafce, podpisie, do czego się odnosić ? Chciałabym dobrać odpowiedni podpis i parafkę ale nie wiem jakie wibracje powinny mieć. Moja droga życiowa to 7 z cyklami 9,9,7 białymi szczytami 9,7,7,7, czarnymi 2,2 wibracje imienne i tu mam dylemat jak liczyć;): to 6,2,8 lub 7,3,1(tu liczę rodowe nazwisko dziadka,którego nie noszę)
  • Witaj Janusz, Prosiłabym Cię wielce o parę zdań dotyczących przejścia na punkt zwrotny (trzeci) nr 9 i wejścia w rok osobisty nr 1 w kontekście ewentualnych zmian finansowych. Pchnięta desperacją szukam podpowiedzi dla męża w sferze zawodowej. Niestety mamy bardzo mocno zachwianą sytuację finansową, która wyklarowała się dokładnie pod koniec roku osobistego nr 9 (męża). Co prawda pocieszam się wibacją 1 w obecnym roku osobistym i wejściem w punkt zwrotny 9 a obecną sytuację kładę trochę n...
  • Dzień dobry, pozwoliłam sobie odnowić wątek zebrawszy wszystkie dane razem: Wziąwszy pod uwagę astrologiczny wielki hamulec-Saturn, drogę życia 8, piramidę życia i wibracje z imienia i nazwiska, to jaką Pana zdaniem kombinację cyfr (8-5-4) musiałabym mieć w układzie tych wszystkich elementów, abym mogła w pełni realizować swoją drogę życia, bo jak dotychczas nic konstruktywnego nie mogę zrobić i mam wrażenie, że jadę na wstecznym (może przez tą ilość czwórek?)! z sił opadam, a swoje lata ...
  • Witam serdecznie, mam pytanie dotyczące harmonii liczb. Czy jest gdzieś dostępna wiedza o tym, które liczby z sobą harmonizują a które nie. Moja wiedza z numerologii jest oparta w dużej mierze na książce Nataszy Czarmińskiej "Numerologia czasu teraźniejszego", lecz tam nie ma o tym mowy. Czy można gdzieś znaleźć zależności liczb względem siebie. Na przykład ktoś ma w imionach i nazwiskach: liczba duszy - 5, liczba ekspresji 11, cele życiowe 5. Jak stwierdzić czy to jest harmonijne. Osoba...
  • Kiedyś miałam tutaj swój wątek,ale chyba zapomniałam o nim.... Odpisał Pan,że chętnie pomoże,ale wówczas nie podałam daty urodzenia,ani swojej,ani partnera. Chodzio to,że nie wiem co mam myśleć. Jestem zaręczona i nawet mamy zamówioną salę i inne potrzebne rzeczy.Chcieliśmy wybrać sierpień z wielu względów. W tym celu odezwałam się do pewnej pani numerolog,żeby to sprawdzić i co? Powiedziała,że BROŃ BOŻE 2011.Że jeśli się zdecydujemy to szybciej się to skończy niż zacznie Że w 90% grozi ...
  • czy zgodzilby sie Pan dokonac 'analizy' mojej daty urodzenia? Rok 2005 obfitowal w zmiany trudne - rewolucja zyciowa we wszystkich sferach... Podobno cos musi umrzec aby moglo narodzic sie nowe. Wierze w to i pomimo calej trudnosci wiem, ze to bylo najlepsze co moglo mnie spotkac.Powoli zaczynam prostowac zycie od nowa. Czy w mojej dacie urodzenia, cyklu w ktorym jestem obecnie - widnieje szansa na prace...ktora satysfakcjonowalaby mnie? moja data urodzin 12.11.1975 bardzo serde...
  • Jeśli jest taka możliwość i nie sprawi to kłopotu bardzo proszę o interpretację 11.03.1982, mam wrażenie że jestem teraz w jakimś strasznym dołku życiowym, chciałabym wiedzieć czy ten okres będzie trwał długo, czy przede mną szczyt czy długi czarny punkt życiowy. Z góry bardzo dziękuję. Życzę miłego dnia;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się