drogi

(432 wyniki)
  • Chciałabym kupic córce etui na tablet Samsung 7.0. Czy ktos z was ma moze albo widzial na zywo takie niedrogie etui, jak sa na Allegro? Sa OK, czy odpuścić sobie? [img]https://www.datexagdrtv.pl/allegro/szablon/Samsung/Etui/Obrotowe%20Tab2%207.0%20czerwone%20-3.jpg[/img] [img]https://www.datexagdrtv.pl/allegro/szablon/Samsung/Etui/Obrotowe%20Tab2%207.0%20czerwone%20-4.jpg[/img]
  • Polećcie coś proszę, syn niestety zostaje okularnikiem, a ja nie mam pojęcia gdzie pójść. Byłam w jednym, ale szczerze mówią c ceny mnie zszkokowały. Owszem Warszawa, ale w cale nie centrum, same oprawki 500 ! Poprosilam o tansze, nie widze sensu żeby kupować tak drogie okulray nastolatkowi, który oststanio np. utopił swój telefon, a Pani to właśnie są taśze. Fakt, na innym reeale były takie za 1000 - 1600. Dzięki wielkie? Ile płacicie za okulary dla swoich nastoletnich dzieci?
  • Czy ktoś posiada garaż z drogą 53130 i mógłby coś na jego temat powiedzieć (wytrzymałość, czy dużo miejsca zajmuje itp.) I jeszcze gdzie można go kupić? Kilka dni temu znalazłam dostępny w którymś sklepie internetowym, a teraz nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś ma lub widział na żywo proszę o opinie... www.abawki.pl/?132,wader-53130-mega-garaz-z-droga-5-5-m
  • Ma któraś z Was?
  • warto zaryzykować czy jeśli te z wyższej półki to tylko w sklepie stacjonarnym?
  • Chciałabym kupić synkowi na 2 urodziny: allegro.pl/zabawki-wader-wader-garaz-z-droga-50400-i1748647096.html Miał ktoś? Warto kupić?
  • czt ja mam pecha, czy tam nawet na przecenach bywa drogo? Pizamka na 98, po 49zl:(
  • Poradźcie proszę, bo obudziłam się że nie mam dla Młodego butów sportowych na zajęcia w sali gimnastycznej. Potrzebuję rozmiar 26, wolałabym żeby nie były zbyt drogie, za to powinny być nie plastikowe, bo Młodemu bardzo pocą się nogi. Na co polować i gdzie?
  • Przeglądam właśnie tuniki dzianinowe ( dla córki) na Allegro. Wpadła mi w oko tunika jak się okazało Gymboree za 55zł. Ok, zdziwiłam się bo dotąd ciągle widziałam podobne rzeczy tej firmy za 129-175zł. Obwąchałam sprzedawcę ;) ale ma same pozytywy.Twierdzi, że ubranka są już w Polsce. Oglądam dalej i znów widzę Gymboree , coś innego ale też w atrakcyjnej cenie, inny sprzedawca. A potem nagle Gymboree- tuniki, szmizjerki za ponad sto złotych u następnego. Różnice w cenie kolosalne. Mam przy...
  • fajny i niedrogi kombinezon allegro 86/92 cm? może kupiliście coś i możecie polecić?
  • Tak, tak- niedrogie;) Musze kupic prezent dla kolegi syna z przedszkola. Wiem, ze lubi samochody ale ma ich pelne polki dlatego zastanawiam sie co innego mozna wybrac?. Chlopiec nie lubi gier ani puzzli. Za klockami tez specjalnie nie przepada. Mysle, ze gorna kwota to 60 zl. Co sprawdzonego polecicie?. Dziekuje za propozycje.
  • allegro.pl/ksiazka-d-e-s-i-g-n-dla-dzieci-hit-o-designie-i1847497634.html No chyba, że tym kurierem jest nagi Brad Pitt :D
  • Spotkałam się z opinią,że perfumy w PL pachną nieco inaczej niz te kupione za granicą i są dużo droższe!!!!Czy to prawda?Gdzie kupujecie drogie kosmetyki-drogerie stacjonarne, internet, lotniska???Bo jeśli ta teoria jest prawdziwa,to naprawdę trzeba by pokombinować...Co o tym sądzicie?
  • Pomóżcie proszę w wyborze bezpiecznego, ale nie za drogiego fotelika samochodowego do 36 kg dla mojej córki... Na co najbardziej zwracaliście uwagę przy zakupie fotelików dla swoich dzieci? Czy te wszystkie gadżety, jakie oferują producenci się sprawdzają? Póki co, stoję przed wielką niewiadomą i się waham... Pozdrawiam serdecznie - Ewa
  • Mieszkam w Usa juz kilkanascie lat w Polsce juz tez dawno nie bylam.Czesto za to przegladam polskie strony sklepow internetowych czy aukcyjnych.Ostatnio natrafilam na butelki Medeli zestaw Hebermana w Polsce 74 zl w Usa 7$.Jak to mozliwe zeby z 14 zl//realnej ceny// zrobic 74zl!!!To nietylko ten przyklad jest ich naprawde sporo.Np. moj synek ma nocnik Fischer-price w Polsce 150zl. tu 20$ ,czy nawet zabawki te same w Kraju kosztuja dwa razy tyle, o ciuchach to juz nie wspomne.Wi...
  • Mam pytanie do osób, które mają te zabawki: Czy dowolny garaż firmy Wader można połączyć z jakimś dowolnym zestawem dróg i torów (typu Wader autostarda, Wader Kid car miasteczko itp)- chodzi mi przede wszystkim czy szerokość wyjazdów z garażu jest taka sama jak drogi np . w miasteczku? Chciałabym kupić taki zestaw aby dało się połączyć garaż z drogami.
  • I po co wydawac kase na drogie zabawki?! Ulubiony zestaw mojej 10 miesięcznej Ani : rondelek durszlak drewniana łyżka :)
  • Czy warto kupić ten zestaw dla 2,5 letniego dziecka? Niestety nie potrafię wkleić z nim linka, ale jeżeli ktoś ma, to na pewno będzie wiedział o co mi chodzi. Na allegro są one po 130 zł. Czy jest on fajny i czy polecacie go?
  • Chce kupić małemu tory, ale takie zeby pasowały do "resoraków" które ma, a nie tylko do tych kid car. Czy takie pasuję, ktoś z Was to przetestował? www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=15&symb=kid&idzabawka=430&lang=pl
  • "Poland Standard (3-5 days) Other categories (including Video Games consoles) - £4.70 per delivery + £0.50 per kg. For any combination of items from the categories listed above the highest "Per Delivery" rate " Czy ja dobrze rozumiem, że dostawa to koszt 4.7 funta + 0.5funta za kg? Czyli za paczkę 2kg placi się ok 36 zl obojętnie jak dużo będzie towaru, tak? To nie jest jakoś tak kosmicznie dużo jeżeli znajdzie się dobrą okazję. Czy czegoś nie wiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się