drogi

(372 wyniki)
  • Nie wiem jak jest na kontynencie, ale po ostatnim pobycie na Zante obiecaliśmy sobie nigdy więcej nie powiedzieć złego słowa o polskich drogach :)
  • Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak jest z dojazdem na Balos ? Chodzi mi o to, czy rzeczywiście trzeba wypożyczyć auto terenowe,czy wystarczy osobówka ? Wiem że na auto osobowe nie ma ubezpieczenia na koła i podwozie.Ale na wszelkich zdjęciach widać parkujące auta osobowe na parkingu przed zejściem na plażę.Czyli nie jest tak źle i wolno jadąc można chyba dojechać na Balos bez urywania czegokolwiek ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • Witam, wybieram się na Kretę i wynająć samochód na 5-7 dni. W warunkach ubezpieczeń niepokoi mnie kwestia wyłączania z ubezpieczenia uszkodzeń auta osobowego wskutek jazdy po drogach szutrowych. Ponieważ wybieram sie m.in. na Balos muszę jechać po szutrach. Czy są wypożyczalnie bez takich obostrzeń
  • Witam, oglądam oferty i strasznie drogo. Znalazłem tanie loty na tej stronie na fb www.facebook.com/pages/promocyjneLotypl/201435216546423 ale też nie jest tak tanio jak na wyspy kanaryjskie czy nawet do Maroko. Macie jakiś tanie opcje? Coś do polecenia. Pozdrawiam rating
  • za parę dni jedziemy na Kretę, zatrzymujemy się w Rethymnonie i mieliśmy zamiar wypożyczyć samochód i trochę pozwiedzać. Zaplanowałam już trasę i na "szczęście" w porę obejrzałam ją sobie dokładnie na google earth, jestem załamana :( naprawdę nie można dotrzeć na południe Krety omijając te wszystkie zakręty, przepaści i szczyty gór? wąwozy są do przejścia jak najbardziej, ale reszta odpada... oboje mamy prawo jazdy już kilka lat, ale praktycznie nie jeździmy, a chcielibyśmy jednak jakoś...
  • Witam, czy macie jakieś namiary na sprawdzone noclegi w drodze do Grecji i z powrotem. Interesują mnie noclegi na Węgrzech, w Serbii oraz ewentualnie na Słowacji w drodze powrotnej wzdłuż drogi E75. Pozdrawiam
  • Witam wszystkich serdecznie. Ponieważ zbliża się termin mojego wyjazdu do Grecji prosiłbym o aktualne kursy walut po drodze i ceny paliw - myślę że z przekazanej informacji skorzysta wielu samochodowych podróżników w tym kierunku - pozdrawiam.
  • Proszę o pomoc którą drogę wybrać do Grecji przez Macedonię czy może przez BG,ile kosztuje przez Macedonię i czy bezpiecznie .
  • i na miejscu? Proszę o szczegóły, gdyż wybór na rynku wielki i każdy sprzedawca twierdzi, że jego jest towar jest najlepszy.
  • witam, może wybiorę się na cypr, niemniej slyszałem, że jest tam bardzo drogo? jeśli coś wiecie na ten temat, bardzo proszę o opinię oraz jakieś przykladowe ceny posilków na mieście, mniej ceny w supermarkecie. dzięki i pozdrawiam
  • Proszę o podpowiedż jak wygląda trasa Patra Saloniki.Na mapie ładna autostrada a jak jest w realu ?.
  • Chcemy wybrać się z mężem do Grecji do jakiegoś większego miasta, żeby było co do roboty. Szukamy czegoś nie drogiego all inclusive. Na tydzień. Samolotem. Byliśmy w kilku biurach ale ceny niektóre są naprawdę duże. Może coś doradzicie, byłabym bardzo wdzięczna.
  • Chcac jechac indywidualnie bez biura ile kasy trzeba miec na obiad i wogole jakie sa ceny art.spozywczych.Moze ktos byl i podpowie. Dziekuje.
  • Sporo hoteli w tej miejscowosci jest w ofertach biur (zwlaszcza Triady). Ale z tego, co widze z opisow, wszedzie trzeba do plazy i miasteczka isc poboczem dosc ruchliwej drogi. Z dzieckiem to dosc kiepska opcja... Czy mozecie polecic ktorys z hoteli, z ktorego dojscie do plazy jest w miare 'bezbolesne' - nie chodzi mi o to, zeby nie bylo z gorki i pod gorke, ani nawet nie o odleglosc, tylko o to, zeby nie smigaly nam samochody co 20 sekund, wciskajac nas w sciany budynkow albo zrzucajac...
  • Witam Może macie jakieś doświadczenia i możecie polecić jakieś noclegi po drodze do Grecji. Szukam czegoś sprawdzonego w Serbii. Jak tam wyglądają motele przy trasie i jakie są ceny. Pozdrawiam
  • Witam, napiszcie mi stali bywalcy -miłośnicy wysp, jak wypada to porównanie? Czy drogi na Rodos są mniej kręte, mniej przepaści, mniej kóz za zakrętem?
  • witam :) czy moze kts z Was ta droga jechal i mozem mi opisac wrazenia, szczegolnie pod katem ewentualnej jazdy w nocy. Intersuje mnie odcinek do miejscowosci VORI (troche za Mires) pozdr j.acek
  • Czy na Krecie trzeba uważać na radary? Wogóle jak sie tam jezdzi, całkowite eldorado czy cywilizowane techniki poruszania sie po drogach?:) Jaka jest policja przy ewentualnym spotkaniu bliskiego stopnia?:)
  • Czy na Krecie jadl ktos w restauracji, czy jest drogo?
  • Witam, jestem gorącym zwolennikiem Grecji, choć byłem tam tylko raz. W tym roku zamierzamy znowu odwiedzić raj ale tym razem jakąś wyspę, a konkretnie chyba Kretę. Przeglądając oferty paru firm (Triada, Itaka, Neckermann, Atena) dochodzę do wniosku że Kreta jest bardzo w cenie (np. w porównaniu do Turcji, Tunezji, innych wysp greckich). Każda przykuwająca uwagę oferta (nie chodzi tu o luksusowe hotele, bo nie tędy droga) wykracza wyraźnie poza 2k zł/os/2 tyg. W związku z tym pytanie do ob...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się