dziewczynki

(4 wyniki)
  • opowiem wam historię o małej dziewczynce......która kiedys była normalną,ładna osobą.Pewnego dnia spotkała chłopaka,byli bardzo szczęśliwi.Co jakiś czas dziewczynka przygadała sie swojej wadze-odchudzała sie ale z umiarem.Z chłopakiem zaczęło układać jej sie bardzo źle( chodziło o jego zazdrosc) i po ponad dwuletnim związku odeszła.Dziewczynka myślała,ze został jej tylko przyjaciel -kochała go nad życie .Bardzo długo walczyła o jego przyjaźń,ale on pewnego dnia odszedł :(((Już w czasie ...
  • w niedzielę umarła siostra mojej przyjaciółki, chorowała na to samo co my wszystkie, sekcja wykazała skrajne wyczerpanie i odwodnienie organizmu.. ja oddaję rekawice, nie chcę już tak życ! nie chcę, żeby moja mama tak płakała, jak rodzice marty!! nie, po prostu nie! wczoraj powiedziałam rodzicom, że jetem chora.. bo to jest choroba, nie jakies wygłupy, czy wymysły głupiej dziewczynki, zaczynam to już rozumieć. boję sie co będzie, boje sie terapii, boję się być grubą!! ale wczoraj ...
  • pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Boerhaavego
  • mam dosc waszych glupich komentarzy w stylu: to zamiast rzygac umów sie z kolezankami do parku i powygłupiajcie sie jak dzieci, to ci napewno pomoze albo: czy ona nie widzi do czego sie doprowadza, ze to ma takie i owakie skutki, i tak dalej w tym stylu i ze anoretyczki wygladaja obrzydliwie, ze to kosciste szkieletory ze najlepiej pilnowac takiej aby jadła, nie chodzila do toalety skoro jestescie zdrowe to nie mowcie nam co dla nas najlepsze, bo g... wiecie nie dziwcie sie tak temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się