dziewczynki

(3 wyniki)
  • Witam, proszę Was o informację i doświadczenia. Córeczka na krótkowzroczność - aktualnie okularki -5. Do tego zez obu oczek o dużym kącie -21. W grę wchodzi tylko operacja. Czy to bezpieczne? Czy wzrok może sie pogorszyć? Czy możecie polecić dobrego okulistę dziecięcego w Poznaniu?
  • Moja 5-letnia córeczka ma stwierdzoną wadę wzroku +8Dp na jedno oko i +3,5Dp na drugie oko.Okulista przepisał okulary +4 i +2 powiedział ,że nie można dopasować inaczej okularów ,ponieważ jest za duża różnica miedzy jednym okiem a drugim.Martwię się ,że ta wada nie jest odpowiednio korygowana i ,że w miarę wzrostu będzie się jeszcze pogłębiać. Może ktoś z Was miał podobny problem ?Może są jakieś inne sposoby usuwania takiej wady ?Proszę o namiary na jakiegoś dobrego okulistę(najle...
  • WITAJCIE mam ogromną prośbe,moja córeczka ma dużą nadwzroczność ok +8 w obu oczkach,astygmatyzm ,obecnie wyleczone niedowidzenie i skierowanie na operację zeza i tu pojawiają się schody .operacja zeza skośnego w łodzi prawie niemozliwa ,w czd w w-wie termin 1-ej wizyty mam na grudzień ,a w katowicach stwierdzono że to nie zez skośny tylko raczej zbieżny ,poradżcie gdzie się udać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się