Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      dziewczynki

dziewczynki

(4 wyniki)
    • Drogie Kobietki! wczoraj minal tydzien odkad jestem na scislej.czytalam ze pierwsze 3-4 dni sa najtrudniejsze a potem juz z gorki... otoz u mnie jest odwrotnie!!! pierwsze dni wogole nie czulam glodu a od czwartku jest ciezko. nic nie podjadam trzeymam sie 3 torebek dziennie i wiadra wody ;-). nie wiecie co moze byc przyczyna? przede mna jeszcze 2 tyg...pozdrawiam Was goraco!
    • soja(4)

kobieta.interia.pl/kuchnia/news?inf=664391 poczytajcie sobie dziewczynki
    • Dziewczynki - wrocilam cala z warszawki ze szkolenia dC i przemilego spotkania z naszą Yorki :) teraz to tyle - reszte napisze jak wstane, bo jestem nieżywa ( wstałam o 3-ciej rano - a wlasnie wrocilam do domku - też po 3-ciej - czyli 24 godzinki na nózkach - a dla starszej pani to juz przezycie...) Jak sie dobudze to napisze więcej, ale może wczesniej Yorki cos napisze :) a ja sie "dopisze" Pozdrawiam wszystkie nowe twarze!!! no i do wystukania - po pobudce!! papappaa
    • Czesc dziewczynki!postanowiłam ze 29 kg mi wystarczy juz poprostu nie daje rady!robie sobie dzis na kolacje kurczaka z warzywami ( mieszanka włoska) kupiona ze sklepu zamrozona bo nie było czasu by zrobic cos samemu:(mysle ze te 2 dni mnie nie zbawia a na serio juz mam dosc Dc robiłam po raz 3, na dodatek jestem chora:(.Juz mi sie chyba ugotowały:) hihi:)ide jesc bo juz nie moge sie doczekac:)mam 2 maluskie skrzydełeczka i 1/2 warzyw.Chyba nic mi sie nie stanie?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się