Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      dziewczynki

dziewczynki

(5 wyników)
    • jestem tu calkiem nowa... jestem dosc szuplą dziewczyna,ale nie ukrywam ze chcialabym zrzucic jakies 5 kg.nie jestem otyla,po prostu widze jak z roku na rok moj organizm,metabolizm sie zmienia,co w zwiazku z tym idzie,przybywa mi wagi:((( na dodatek nie najlepiej sie czuje,do tej pory żywiłam sie praktycznie samymi fast foodami,słodyczami no i jestem uzależniona od tej cholernej coli:((( chce wreszcie zmienic swoj tryb zycia i zywienia,i nie ukrywam takze,,że na tym forum nie licz...
    • Bo ja grzeszę :) I powiem szczerze, że to cholernie miłe uczucie, (ups!) Bo kiedyś całe święta się obżerałam słodkościami i tak na prawdę w ogóle nie potrafiłam docenić tego cudownego smaku. Teraz jem niewiele ciast i innych smakołyków, ale za to jak one smakują!!! Mam świadomość, że już jutro wrócę do dietki (i to pomaga) a dzisiaj jeszcze świętuję. I Wam tego też życzę. Buziaki :)
    • Tak z ciekawości pytam jak się mają wyniki diety przy równoczesnm ćwiczeniu... Ja ćwiczę 5 x w tyg. po ok. 1,5 godziny, w tym tyg. tylko 3 x ze względu na to, że w pracy siedzę po 12 :(. A wy ćwiczycie, jeżeli tak to co? Dziękuję za odpowiedzi , pozdrawiam i życzę sukcesów :)
    • czesc dziewczynki wczoraj bylam na tych zapkupach i jakos nie podbudowalam sie zbytnio - wszystko wygladalo paskudnie i w koncu juz z desperacji kupilam przejsciowe spodnie zebym cokolwiek miala bo wszystko inne wyglada jeszcze gorzej ... A poza tym jak przymierzam te ciuchy w przymierzalniach to wcale mi sie nie wydaje, ze az tak bardzo schudlam ale z drugiej strony stare spodnie sa napawde za duze. Jak to jest ze im wiecej kilogramow nam ubywa tym bardziej chcemy jeszcze schudna...
    • czesc dziewczynki... jutro wazny dzien bo zamierzam po tygodniowej przerwie znowu wejsc na wage... jak sie okaze ze znowu waze 50kg to sie chyba zalamie bo staralam sie byc naprawde stosunkowo grzeczna przez caly tydzien - ogolnie czuje sie bardzo dobrze i jestem pelna nadzieji bo te spodnie naprawde robia sie coraz luzniejsze... aczkolwiek z drugiej strony nikt mi jakos ostatnio nie mowi ze schudlam... eeee juz sama nie wiem ... tak czy inaczej jutro chwila prawdy wiec trzymajcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się