egoizm

(4 wyniki)
  • Gość skręca w lewo i zamiast zjechac do środka jezdni zatrzymuje się na środku nie dając sie wyprzedzić z prawej strony,zatłoczna ulica Gość przeskakuje skrzyżowanie na żółtym świetle praktycznie nie dając szans na skręt w lewo(na następnym sam będzie chciał skręcić),wjazd na skrzyzowanie gdy "gołm okiem widać"że się nieda zjechać po zmianie świateł,brak nawyku"suwaka" itd.itp.Znamy to wszyscy i mamy tysiące przykładów.A przeciez nie chodzi o pomaganie sobie,wystarczy tylko nie pr...
  • Jade ja sobie dzis rano do domu, po odwiezieniu pociechy do przedszkola. Sloneczko przygrzewa, muzyczka gra, kawa jeszcze nie zaczela dzialac. Jade sobie spokojnie 50-60 km/h po szosie. Nie po miejskiej ulicy. Po szosie w lesie. I tak sobie jade i jade... I nagle cos mnie "przebudzilo". Diabli, przeciez nie jestem sam na drodze. Spojrzalem w lusterko... Uffff. Nikogo. Na tym odcinku bowiem jakis gosc z nadmiarem farby wymalowal dluga podwojna kreske, ktora zadziwiajaco duzo kierowcow re...
  • Przynajmniej mnie mocno denerwują kierowcy (czy inni uczestnicy ruchu) działający na zasadzie - teraz ja, a po mnie choćby potop. Kilka razy w ostatnich dniach się na takich trafiłem: - gość zaparkował na zatłoczonym parkingu na dwóch miejscach - poprosiłem go o przestawienie kawałek auta (żebym się i ja zmieścił), to stwierdził, że nie ma czasu i poszedł; - sąsiadka namiętnie parkuje na odśnieżonym chodniku tak, że żeby wejść do domu muszę przejść przez zaspę, ale ona oczywiście n...
  • www.tvnwarszawa.pl/-1,1630021,0,,o_samochodzie__ktory_nie_bal_sie_tramwajow_wybierz_absurd_tygodnia,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się