Dodaj do ulubionych

FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM

04.02.06, 18:49
FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM,

dzisiaj wywalono moje dwa watki:

1. niepoprawny nt. PIS,
2. niepoprawny nt. posladkow!!! taki sa mtytul nie zostal wywalony z
Forum/Kobieta.

chcialbym pogratulowac.
Obserwuj wątek
    • hans123 Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 18:55
      I bardzo dobrze. Śmiecisz, a ktoś sprząta.

• dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 18:57
        ja smiece? bez przesady. Nie obrazilem nikogo!
        • hans123 Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:06
          Pomyliłem się. Myslałem o wątku • FAKT: marsjanie sa juz coraz blizej
          AAAAAAAAAAAAA
          W niego klikałem, ale teraz widzę że jeszcze jest. To jest dla mnie śmiecenie.
          Tamte zaraz sprawdzę.
          • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:11
            dwa z marsjanami to taki zart poniewaz GW na swojej MIAN PAGE wyswietlalo dwa
            zdjecia pisowcow z dziwnym tytulem wyraznie PRO, to taki zart/proba zartu z
            odmiany spojrzenia GW na te sprawe i przejecie strony GW przez marsjan ktorzy
            wstawli zdjecie lidera swojego hehehe

hans123 napisał:

> Pomyliłem się. Myslałem o wątku • FAKT: marsjanie sa juz coraz blizej
            > AAAAAAAAAAAAA
            > W niego klikałem, ale teraz widzę że jeszcze jest. To jest dla mnie śmiecenie.
            > Tamte zaraz sprawdzę.
          • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:13
            dwa ktore polecialy to:
            1. jaroslaw: czyste dobro, lech: swiety: tusk ma wilcze oczy,

hans123 napisał:

> Pomyliłem się. Myslałem o wątku • FAKT: marsjanie sa juz coraz blizej
            > AAAAAAAAAAAAA
            > W niego klikałem, ale teraz widzę że jeszcze jest. To jest dla mnie śmiecenie.
            > Tamte zaraz sprawdzę.
          • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:17
            2. mial w tytule "FAKT: czy feministka tez rosnie dupsko" i byl kontynacje
            "Dupsko mi rośnie...." z Forum/Kobieta :
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36032213
            niestety nie dane mi bylo wypowiedzenia swojej opinii po oburzeniu jakie moglo
            tu powstac.
          • hans123 Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:21
            Sprawdziłem na oślej ławce. Jednak się nie pomyliłem. w tamte dwa również ja
            kliknąłem.
            Oba na to zasługiwały. Jeden był głupi/obraźliwy, drugi nie na to forum.
            • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:59
              gdzie jest osla lawka?

hans123 napisał:

> Sprawdziłem na oślej ławce. Jednak się nie pomyliłem. w tamte dwa również ja
              > kliknąłem.
              > Oba na to zasługiwały. Jeden był głupi/obraźliwy, drugi nie na to forum.
              • bleman Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 20:07
                > gdzie jest osla lawka?

Chyba z tylu albo z przodu sali ;-)
              • hans123 Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 20:22
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
                • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 21:45
                  dziekuje, super jest forum osla lawka niestety nie mam uprawnien by tam pisac,

hans123 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
      • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:00
        przeciez to razaco niesprawiedliwe jest. jest tu wiele watkow w ktorych sa rozne
        dziwne tresci, a one nadal sa. mnie to nie przeszkadza. ale jak widac, bedzie to
        wspaniale forum o trzymaniu sie za rece i wzajemne sobie przytakiwanie, tak tak
        basiu jestes cudowna kasiu, pozdrawiam cie roberciku, moj ulubiony herbatniku.

hans123 napisał:

> I bardzo dobrze. Śmiecisz, a ktoś sprząta.
        >
    • atropa_belladonna Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:01
      Chyba za to dupsko Ci wykasowali. Pisz tyłek to nie będzie problemu ;) I wyłącz
      tego capsa!
      • dziewice ALE JA UWIELBIAM KSZTALTNE POSLADKI! DUZE 04.02.06, 19:04
        wiec dlaczego tak niesprawiedliwie!??!?!!

to ze moderatorzy maja komplesy to nie moj problem.

atropa_belladonna napisała:

> Chyba za to dupsko Ci wykasowali. Pisz tyłek to nie będzie problemu ;) I wyłącz
        > tego capsa!
      • dziewice Re: FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM 04.02.06, 19:08
        tak tak a "JEBAC LEWICE !!!!!!" jest ok?

przykro mi rowniez ze nie zgadzam sie z innych pogladami, ale to moja sprawa, a
        jezeli mam byc za to tutuaj kasowany - to SORRY WIELKIE, ale nie musze tu byc :).

ANYWAY ZNAM CHYBA SPOSOB NA PRZYWRACANIE SKASOWANYCH WATKOW, JUZ KIEDYS O
        JE..IU LEWICY BYL SKASOWANY. OTOZ DODALEM DO NIEGO SWOJ POST I W INNYM OKNIE
        PRZEGLADARKI ZOBACZYLEM, ZE JEST SKASOWANY. WROCILEM "BACK" "BACK" KILKA RAZY Z
        HISTORII PRZEGLADARKI, DO TEGO WATKU I DODALEM JESZCZE RAZ SWOJ WPIS
        PRZYWRACAJAC GO TYM SAMYM :).

jestem to wstanie nawet technicznie jakos opisac, wykorzystuja z tego co widze
        po wyswietlanych bledach w czesci archiwalnej BEA WEB LOGIC, a do glownych
        systemow bodajrze IBM WEB SPHERE (jakis hsit serwer) :).

TAKZE JAK SIE BEDE NUDZIL TO MOZE ZROBIE JAKIS AUTOMAT DO TEGO.

> Chyba za to dupsko Ci wykasowali. Pisz tyłek to nie będzie problemu ;) I wyłącz
        > tego capsa!
        • atropa_belladonna ŁOMATKO CZY TY UMIESZ PISAĆ BEZ CAPSA??? 04.02.06, 19:10

• dziewice umie(m) 04.02.06, 19:11

>
            • atropa_belladonna No wreszcie :))) 04.02.06, 19:15

• dziewice to bez znaczenia czy sa duze czy male/posladki tez 04.02.06, 19:16
                • kot_behemot8 Re: to bez znaczenia czy sa duze czy male/posladk 04.02.06, 20:17
                  Ma znaczenie, bo teksty z capsem są irytujące niezaleznie od treści. Po to jest
                  netykieta żeby jej przestrzegać, jak juz komus brak wyczucia. Jak ten ktos
                  inaczej nie rozumie, to może zacznie rozumieć jak mu parę razy wywalą wątek?
                  A poza tym: teksty głupio prowokujące sa zwyczajnie nuuuuuudne. Serwer
                  Wyborczej jest prywatną własnoscią, więc jego właściciele mają prawo kierowac
                  się w ocenach własnym gustem. Jak ty masz potrzebę dorabiana sobie do własnego
                  nudziarstwa ideologii pod hasłem "łolaboga, jestem przesladowany za poglądy" to
                  twoja prywatna sprawa, ale juz przestań nudzic i jęczeć bo to
                  nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne prawie tak samo jak teksty o dupskach i marsjanach.
                  • bleman Re: to bez znaczenia czy sa duze czy male/posladk 04.02.06, 20:21
                    > prawie tak samo jak teksty o dupskach i marsjanach.

A to juz zalezy o czyich dupskach ;-)
                    • kot_behemot8 Re: to bez znaczenia czy sa duze czy male/posladk 04.02.06, 20:26
                      bleman napisał:

> > prawie tak samo jak teksty o dupskach i marsjanach.
                      >
                      > A to juz zalezy o czyich dupskach ;-)

On zdaje się pisał o dupskach rosnących a te czyje by nie były, atrakcyjne nie
                      sa;))
                      • bleman Re: to bez znaczenia czy sa duze czy male/posladk 04.02.06, 20:27
                        > On zdaje się pisał o dupskach rosnących a te czyje by nie były, atrakcyjne nie
                        > sa;))

a chyba ze tak... w takim razie masz racje ;-)
                        • dziewice pfffffffffffffff sa, nie znacie sie 04.02.06, 21:38
                          • bleman Re: pfffffffffffffff sa, nie znacie sie 04.02.06, 21:41
                            Lubisz duze pupy ?
                            Serio sie pytam...nie musisz sie tego wstydzic.
                            • dziewice Re: pfffffffffffffff sa, nie znacie sie 04.02.06, 21:46
                              lubie normalne, ale duze tez mi nie przeszkadzaja, Kobieta jest piekna jaka
                              jest, jezeli podoba Ci sie jej umysl to czy bedzie wazyc 100kg raczej takze nie
                              bedzie Ci przeszkadzac. OPS napisalem 100kg - zlamalem - lamerotykiete.

bleman napisał:

> Lubisz duze pupy ?
                              > Serio sie pytam...nie musisz sie tego wstydzic.
                              • bleman Re: pfffffffffffffff sa, nie znacie sie 04.02.06, 21:47
                                > jezeli podoba Ci sie jej umysl to czy bedzie wazyc 100kg raczej takze nie
                                > bedzie Ci przeszkadzac. OPS napisalem 100kg - zlamalem - lamerotykiete.

Bedzie rpzeszkadzalo, moj kregoslup by tego nie wytrzymal ;-)
                                • dziewice Re: pfffffffffffffff sa, nie znacie sie 04.02.06, 21:49
                                  jezeli masz sie zamiar bzykac na drzwiach wejsciowych to musialbys troche
                                  pocwiczyc, ew. Ona bedzie TOba manipulowac

bleman napisał:

> > jezeli podoba Ci sie jej umysl to czy bedzie wazyc 100kg raczej takze nie
                                  > > bedzie Ci przeszkadzac. OPS napisalem 100kg - zlamalem - lamerotykiete.
                                  >
                                  > Bedzie rpzeszkadzalo, moj kregoslup by tego nie wytrzymal ;-)
                                  • bleman Re: pfffffffffffffff sa, nie znacie sie 04.02.06, 22:07
                                    > jezeli masz sie zamiar bzykac na drzwiach wejsciowych to musialbys troche
                                    > pocwiczyc, ew. Ona bedzie TOba manipulowac

Nie lubie byc w taki sposob manipulowany ;-)
                  • dziewice Re: to bez znaczenia czy sa duze czy male/posladk 04.02.06, 21:39
                    mylisz sie :), nie jest serwer nie jest prywatny. jest wlasnoscia spolki Agora SA.

kot_behemot8 napisała:

> Ma znaczenie, bo teksty z capsem są irytujące niezaleznie od treści. Po to jest
                    >
                    > netykieta żeby jej przestrzegać, jak juz komus brak wyczucia. Jak ten ktos
                    > inaczej nie rozumie, to może zacznie rozumieć jak mu parę razy wywalą wątek?
                    > A poza tym: teksty głupio prowokujące sa zwyczajnie nuuuuuudne. Serwer
                    > Wyborczej jest prywatną własnoscią, więc jego właściciele mają prawo kierowac
                    > się w ocenach własnym gustem. Jak ty masz potrzebę dorabiana sobie do własnego
                    > nudziarstwa ideologii pod hasłem "łolaboga, jestem przesladowany za poglądy" to
                    >
                    > twoja prywatna sprawa, ale juz przestań nudzic i jęczeć bo to
                    > nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne prawie tak samo jak teksty o dupskach i marsjanach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka