gimnazja

(20 wyników)
  • Po przerazającym mnie wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,505,26001030,,ostrzegam_przed_Gimnazju m_nr_47_w_Warszawie.html?v=2 o gminazjum nr 47 a przed przerażającym mnie wyborem gimnazjum dla dziecka - bardzo proszę o porady i opinie rodziców i uczniów gimnazjów Bemowa i bliskiej Bemowu Woli... Dziecko ma rejonowe gimnazjum na Czumy, duzo dobrego slyszelismy od gimnazjum na Rozlogi i wlasnie o tym na Grenady (dawna pdst 125). A tu takie "kwiatki" na forum juz zarchiwizowanym.... Jak...
  • co sądzicie otymgimnazjum?Mój syn wprzyszłym roku kończy szkołę podst.na szobera ale juzdziśsię zastanawiamy które gimnazjum byloby najlepsze z góry dziękuję za odpowiedź chodzinamospokój i w miarędobry poziom .
  • Witam. Chciałbym wyrazić swą opinię o gimnazjum nr 47 w Warszawie. W szkole panuje chaos a ucznia traktuje się jak ćwierćinteligenta, wroga oraz totalnego idiotę. Wprowadzono punktacje z zachowania, gdzie odejmuje się punkty za każde złe zachowanie typu używanie telefonu czy gadanie na lekcji. Dzięki temu nauczyciel może szantażować uczniem. Aby otrzymać dodatkowe punkty uczniowie muszą zostawać po lekcji i robić takie rzeczy jak sprzątanie sal, wyrywanie chwastów, zdrapywanie gum spod ław...
  • Do jakiego gimnazjum na Bemowie posłać dziecko? Nie chodzi mi o poziom ale bardziej o atmosfere, bo moje dziecko takie jest jeszcze malutkie....:-)))
  • Mój syn kończy właśnie podstawówkę. Szukam dla niego jakiegoś dobrego gimnazjum zlokalizowanego na Bemowie. Za każdą opinię będę wdzięczny.
  • Po przejrzeniu archiwum, niewiele znalazłam postów n/t gimnazjów bemowskich. W sumie najwięcej info jest o gimnazjum na Andriollego. Niestety większość z nich jest niepochlebna. Mam jednak wrażenie, że zła opinia o tej szkole ugruntowała się parę lat temu, gdy uczył się tzw wyż demograficzny. W tej chwili bardzo postawiono tam na języki - tyle można się dowiedzieć z ich strony i szperając w necie... Bardzo proszę - może ktoś coś dorzuci z bardziej aktualnych informacji o tym gimnazjum....
  • czy ktos moze polecic dobre gimnazjum na bemowie?
  • Szukam gimnzjum dla mojej córki. Jest dobrą uczennicą i chciałabym, żeby trafiła do gimnazjum, po którym miałaby szanse na renomowane LO. Chodzi mi o dobry poziom nauki i atmosferę. W grę wchodzą gimnazja państwowe.
  • Jaki jest poziom tej szkoły ? Co z przemocą, narkotykami, używkami ? Czym się różnią klasy dwujęzyczne od klas z DELF ? Czy uczniom udaje się dostać do dobrych liceów ? JaC
  • Ktore gimnazjum na Woli jest najlepsze. Moja córka jest teraz w 6 klasie, uczy się bardzo dobrze i chciałabym żeby poszła do dobrego gimnazjum, rejonowe nie ma najlepszej opinii , najbardziej interesuje mnie profil matematyczny i dobre jezyki obce (angielski, niemiecki). Może być też gimnazjum w Śródmieściu.
  • czy ktoś aktualnie chodzi, albo niedawno skończył gimnazjum na Thommego albo Rozłogi i czy może podzielić sie opiniami na ten temat - czy warto tam wysłać zdolne ambitne dziecko
  • Prosze o pomoc w wyborze gimnazjum,na Bemowie- Woli, które jest godne polecenia ?Proszę o opinie.
  • Czy może znacie tę szkołę? Czy polecacie? Jaka tam jest atmosfera? Nauczyciele? Poziom? Bardzo dziękuję za każdą opinię.
  • Jestem zainteresowana katolickim gimnazjum na ul.Bema,uprzejmie proszę o opinie.
  • Z fajną atmosferą i NORMALNYMI nauczycielami. Moje dziecko jest przeciętne i chodziło do kiepskiej podstawówki. Z egzaminu klas szóstych spodziewamy się 24 - 26 pkt.
  • Właśnie chodze do gimnazuj 3 rok, i jak nie trudno się domysleć kończe je! z marnym skutkiem. Nie obrażam całego gimnazjum ale mój "zestaw" nauczycieli. Wspułczuje wszyskim którzy trafią do klasy 1c lub 1d bo zawsze bierze je beznadziejna ( tu nie przesadzam) polonistka, jest mi smutno ze z takim dnem ide dalej!
  • Witam, czy ktoś z forumowiczów, mając dziecko niezadowolone z klasy, do której się dostało, pisał odwołanie do dyrekcji? Wiem, że taka możliwość istnieje, ale jak uzasadnić prośbę o zmianę klasy? Wie ktoś może? Bedę wdzięczna za jakąś podpowiedź :) pzdr
  • Z maturą międzynarodową itd.Najpierw jedno piętro, a potem...;-) Oni w tym PO lubią prywatyzować co się da;-)A on wódz PO na Bemowie przecież jest!
  • Pls doradźcie - przeprowadzam się na Wolę i zupełnie nie znam tamtejszych szkół nie mam też kogo zapytać... z góry dziękuję za wszelkie porady !
  • Co sądzicie na temat tej szkoły? Jaka jest atmosfera, poziom nauczania? Czy po prostu warto tam posłać dziecko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się