gimnazja

(30 wyników)
  • Co polecacie? Które gimnazjum jest dobre ( atmosfera, fajne zajęcia, odpowiedni poziom). A może ktoś z was interesował się jakimś gimnazjum dwujęzycznym. Jak wyglądają testy predyspozycji językowych? Czy możecie mi przysłać testy z ubiegłych lat? które gimnazjum - Gość: gonia 24.03.10, 12:17
  • Witam, robię mały rekonesans po gimnzjach w okolicy Rembertowa. Które i dlaczego polecacie? Ja szukam przede wszystkim miejsca w miarę spokojnego, bezpiecznego, bez wyścigu szczurów, z kompetentną i przyjazną kadrą pedagogiczną. Może to marzenia, a może gdzieś takie gimnazjum jednak jest? Będę wdzieczna za wpisy.
  • Witam. Mam problem z wyborem gimnazjum dla syna . Zależy mi na szkole z b.dobrym poziomem nauczania j.angielskiego. Bardzo proszę o wszelkie sugestie.
  • Mój syn kończy podstawówkę. Co sądzicie o gimnazjum nr 126 (najbliższe mojego miejsca zamieszkania)? Proszę o obiektywne oceny.
  • Mam pytanie o zespół szkół: Społeczna Szkoła Podstawowa Nr 5 im. Zawiszy Czarnego STO i Społeczne Gimnazjum Nr 3 STO na ulicy Paryskiej 25 w Warszawie. Czy to dobra szkoła? Jakie mają wyniki? Czy ktoś poleca? Z góry dziękuję za wszytskie opinie.
  • Czy jest jakieś gimnazjum warte polecenia oprócz Sióstr Felicjanek?
  • Witam! W przyszłym roku moja córką kończy szkołę podstawową, a więc zaczynam szukać jakiegoś gimnazjum. Interesuje mnie szkoła z klasami do 20 dzieci, różnorodnymi zajęciami dodatkowymi (zarówno tematycznymi, jak też bardziej "ruchowymi" np. teatr, taniec, SKS, itp.). Chciałbym też, aby zapewniała ona bezpieczeństwo (brak wstępu do szkoły dla osób postronnych) oraz posiłki i opiekę po lekcjach (ale nie klasyczną świetlicę, czyli przechowalnię, lecz miejsce gdzie dziecko może zjeść obia...
  • Moja córka kończy Sz. P. Mieszkamy przy Wiatraku. Które gimnazjum polecacie? Rejonowe przy Kobielskiej nie cieszy się dobrą opinią. Co myślicie o tych przy Angorskiej 2 lub Zwycięzców? Napiszcie co słyszeliście.
  • Chętnie poznam Waszą opinię nt Gimnazjum na Tarnowieckiej. Jakie jest, jacy są nauczyciele, jak traktowani są nadpobudliwcy i dyslektycy.
  • Musze zdecydowac sie na gimazjum dla mojego dziecka - nie wiem, ktore gimnazjum wybrac, a ktore omijac. Podobno na Angorskiej jest ok? Kto z Was ma jakies doswiadczenia w wyborze gimnazjum? Bede wdzieczna za kazde info.
  • gimnazjum(16)

szukam dobrego gimnazjum dla syna od września 2006. Najlepiej z dobrym dojazdem z Rembertowa. No i oczywiście bez narkotyków i przemocy. A może wiecie coś natemat gimnazjum przy ul. Sztandarów w Rembertowie?
  • Poszukuję informacji na temat tych 2ch szkół, czy może podzielić się informacjami? która z tych szkół jest lepsza? Jaka panuje atmosfera, itp itd.
  • szukam wszelkich informacji na temat tej szkoły. Proszę o opinię zarówno od rodziców jak i uczniów. czy to gimanzjum jest bezpieczne?
  • Tak jak w tytule. Interesują mnie opinie uczniów i rodziców jak rownież może i nauczycieli o tych gimnazjach. Wdzięczny będę za uwagi o nauczycielach oraz systemach nauki. Z góry Dziękuję, Sponge-Bob
  • Warto organizować takie imprezki? pijani jak bela czternastolatkowie, wzywani rodzice, swiatna zabawa! A to podobno całkiem niezłe, praskie gimnazjum.
  • Moje dziecko kończy w tym roku VI klasę, a my przeprowadzamy się do Rembertowa. Proszę rodziców i uczniów o poradę co do Gimnazjum nr 126, bo jest to rejonowe i blisko domu. Dzieciak ma wyraźne zdolności matematyczne i do takiej klasy chciałbym go zapisać. Proszę o szybki odzew, bo termin składania papierów minął. Jacy nauczyciele, kto uczy matematyki, fizyki i informatyki i jakie są języki.
  • Dzisiaj dziecko moje zadzwoniło, że w tej szkole była POLICJA< POGOTOWIE i STAŻ MIEJSKA Uczennica klasy 2 pobiła swoją wychowawczynię, skopała ją, biła po twarzy, ubliżała jej... straszne wczoraj jakieś dziecko było zaatakowane przez nauczyciela także w tej szkole... gdzie jest dyrekcja co tam się dzieje...
  • Ta informacja potrzebna mi na przyszły rok, ale teraz temat jest gorący, wiec może skorzystam i się czegoś dowiem.
  • czy ktoś wie coś na jego temat? bardzo proszę o odpowiedzi
  • W Wawrze historycznie nie wiele się działo. chyba najbardziej znanym wydażeniem był właśnie modr wawerski, ale to nie znaczy, że trze4ba nazywać tak szkoły. Mam propozycję, żeby nazwać tęszkołe imieniem Gan-Ganowicza, wielkiego patrioty , kótry walczył z komuchami jako najemnik ., POnadto mieszkał i urodził się w Wawrze niedaleko od tej szkoły. ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się