gimnazja

(39 wyników)
  • piszcie co sądzicie o szkole ludziach i nauczycielach ;)
  • gimnazjum sie burmistrzowi nie podoba. ciekawe czemu ?
  • uważam,że to był błąd od poczatku!Jestem za przywróceniem podstawówek.Wtedy pseudo młodzieży by nie było!Nie byłoby tylu ciąż,czuliby się jeszcze dziecmi i nie robili tylu głupstw!
  • jakie polecacie
  • Jestem ciekawa jakie macie opinie? Pozdrawiam
  • Czy warto isc do tego gimnazjum....Jakie jest lepsze gimnazjum nr 1,2 czy 4???
  • czy w gimnazjum w chełmnie robią chszest a jeśli tak to kto.
  • proszę o podpowiedzenie mi które gimnazjum ma wybrać mój syn.chciałabym wiedzieć gdzie może czuć się bezpiecznie i gdzie lepiej uczą
  • Jaka szkole wybierzecie po gimnazjum? Co robić jesli rozum każe iśc gdzie indziej niz mówi serce?
  • Mam dylemat bo nie wiem do jakiego gimnazjum isc czy do 1 czy do 2 pomozcie
  • CO O NIM SADZICIE I O LUDZIACH CO DO TEJ SZKOŁY CHODZA!!!!!!!
  • Mam pytanie do osób znających temat... Chciałabym dac moja córke do Gimnazjum Katolickiego w Chełmnie. Niestety, moja znajoma szczerze mi to odradzała mówiąc, że to wcale nie wygląda tak różowo, jak przedstawia dyrektor i ulotki. Niektórzy nauczyciele nie podchodzą powaznie do swojej pracy, wazniejsza dla nich jest praca w kółku tanecznym, poza tym podobno istnieją jakies podziały na bogatych i biednych. Zna ktoś temat dogłebniej? Nie chcialbym zafundowac córci trzech lat katorgi. Prosze o sz...
  • Jaką szkołę proponujecie po gimnazjum?Tzn. jaka uważacie jest przystępna z nauką i ludzie są wporządku.
  • Uwaga! Plebiscyt na najlepsza klase w gimnazjum nr2! Nie glosowac na swoja klase.
  • Czy w naszych gimnazjach też sie zastrasza uczniów, czy też może niedługo dojść do takiej tragedii? może przydao by sie żeby w szkole pojawił sie w końcu jakiś rygor... nie sądzićie że tak dalej być nie może? pozdrawiam
  • Dzis w gimnazjum nr 2 ktos po raz kolejny rozpylil gasnice na szczescie nikomu sie nic nie stlo co o tym myslicie czy to jakis zamach na ta szkole juz 2 taka sytuacje na szczescie tego ktory to zrobil policja natychmiastowo zatrzymala poniesie kare no i oczywiscie konsekwencje!!!
  • Piszcie jacy nauczyciele są dla was najlepsi.
  • Hej, jestem z okolic Chełmna i bardzo lubie chodzic na mecze, obojetne czy to koszykówka czy siatkówka ;) niestety nie mam jak sie dowiedziec kiedy sie odbywaja, prosze o jakies informacje. Diekuje z góry . ;)
  • POMÓŻCIE BO NIE WIEM!!!!
  • bez obrazania innych piszcie same dobre opinie;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się