gimnazja

(19 wyników)
  • w tym roku moje dziecko kończy "podstawówkę", dlatego chciałam się dowiedzieć, czy w gimnazjum nr 13 (na Wyzwolenia) faktycznie uczą się tylko "wybitni" uczniowie? czy udało się tam dostać również uczniom bez osiągnięć konkursowych? czy zdarzały się odmowy przyjęcia, mimo złożenia oryginałów świadectwa i testu VI-klasisty? pytanie n/t gimnazjum nr 12 (Nowe Miasto): jak faktycznie wygląda nauczanie w wykładowym języku obcym? czy wszystkie przedmioty (jakieś "michałki", biologia, matematyka, it...
  • Witam, jakie gimnazjum w Wałbrzychu wybrać dla córki ze średnią ok. 4.0 po PSP 23. Z ważniejszych przedmiotów ma raczej trójki i myślę, że z matematyki nie jest orłem. Zależy mi na tym, aby poziom szkoły nie był zbyt wysoki, ale również, aby nie była to jakaś podrzędna szkoła. Rejonem naszym jest pg2, co o niej sądzicie ? Biorę pod uwagę gimnazjum numer 1 i 6. Może inne propozycje ? Co polecacie ? Proszę o poradę i pozdrawiam.
  • Które polecacie gimnazjum w Wałbrzychu? Uczeń dobry ale nie chciałabym aby siedział i cały czas wkuwał!
  • prosze o konkretne odpowiedzi, ktore gimnazjum jest lepsze dla dziecka
  • co będzie z moim maleństwem w takiej szkole?
  • Które gimnazjum wybrać dla przeciętnego ucznia ? Liczę na Wasze podpowiedzi i rekomendacje. Znalazłam kilka wątków na temat 12 i 13 gimnazjum, ale przy wyśrubowanych wymaganiach i raczej przecietnych wynikach w nauce mojej pociechy ma mierne szansę. Chciałabym żeby szkoła była bezpieczna. Z góry dziekuje
  • Witam prosiłabym o opinie na temat Społecznego Gimnazjum na ul.Malczewskiego w Wałbrzychu.Chcę tam posłać dziecko jednak nie mogę znaleźć żadnych opinii na jego temat. Proszę pomóżcie !!!!
  • Co sadziecie o gimnazjum przy szkole 26?Na jakim poziomie sa jezyki obce szczegolnie angielski?Mam dylemat,ktore wybrac od wrzesnia.
  • Jakie będą podręczyniki do gimnazjum do 9 do 1 klasy gim ???? Jest wykaz na necie? Jak nie to gdzie mogę się dowiedzieć jakie książki ?
  • Wiem,że wątków o tym temacie było już dużo ale chciałabym się dowiedzieć aktualnych opinii na temat gimnazjum.Które najlepiej wybrać w tym roku?Proszę o poważne potraktowanie, ponieważ niedługo mój syn będzie musiał dokonać wyboru. Serdecznie dziękuję .
  • Gimnazjów jest dużo ale które jest najlepsze piszcie propozycje
  • Kto wybiera się do 13 gimnazjum w Wałbrzychu? Jaką będziecie miec średnią i ile pkt. z badania kompetencji? Ja chcę iśc do 13 gimnazjum. Mam 38 pkt. z badania kompetencji i średnią coś koło 5,5.
  • Mój syn kończy gimnazjum,zastanawiamy się nad wyborem szkoły średniej.Jeżeli macie jakieś spostrzeżenia lub z własnego doświadczenia wiecie,która szkoła dobra a z innej warto zrezygnować to piszcie. Z góry dzięki.
  • w calym kraju likwiduje sie szkloły, Wałbrzych tez musi zmienic siec szkol, znamy pierwsze plany likwidacji, ale pewnie nie skonczy sie na tym, czy mozliwe sa pozniej dalsze likwidacje? male szkoly na obrzezach miastach juz beda zamkniete, co dalej?
  • Czy istnieje taki? Np. jaka jest dobra podstawówka, gimnazjum czy liceum? Gdzie szukać takich informacji?
  • Gimnazjalistki wybierały sobie ofiary, które wracały ze szkoły. Zaczepiały bez powodu i biły starsze koleżanki. Uderzyły nawet nauczycielkę. Uczennice- bandytki są wciąż bezkarne. Ich ofiary chodzą na zajęcia i warsztaty terapeutyczne. Wszystko zaczęło się niedaleko sąsiadujących ze sobą szkół. Uczennice gimnazjum najpierw napadły i pobiły trzy 17-letnie licealistki. Po tym jak skończyły się nad nimi pastwić, zaatakowały dwie następne nastolatki. – Biły, a inni uczniowie ...
  • Czy ktoś chodzi do Cku , jak tam jest?? czy jest wysoki poziom, i jacy sa naczyciele
  • Jak to jest z przyjeciami do tej szkoły bo słyszałam ze ciezko sie tam dostac tzn dziecko jakie maja kryteria
  • Przyłączmy się do incjatywy uczniów Gimnazjum nr 7 i zapalmy ŚWIECZKĘ 2 KWIETNIA O GODZ 21.37 i postawmy ją w oknie www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=4571

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się