Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      gimnazja

gimnazja

(14 wyniki)
    • Czy już wiadomo kiedy będzie wybudowane gimnazjum - bo jakoś termin się rozminął a gimnazjum w Pałacyku podobno ma istnieć jeszcze tylko 2 lata i co dalej? Interesuje mnie również technikum bo już się pogubiłam - jaki profil będzie miało. Najpierw mówiono o informatycznym teraz, że jakieś laboratoria i współpraca z Politechniką ale jakoś nigdzie nic nie jest jasno napisane;(
    • które wybrać... Gdzie posłaliście/posyłacie swoje dzieci? Uczeń ze średnią 4,3... raczej bez super ambicji Już nie wiem co robić..
    • gimnazjum(10)

Ostatni wpis chyba byl 2 lata temu. Ciekaw jestem czy cos sie zmienilo? Gdzie najlepiej do gimnazjum? Zostac w Markach czy jechac do Warszawy czy w druga strone do Radzymina? Dzieki za opinie
    • Mam pytanie do rodziców młodziezy gimnazjalnej. Jak oceniacie Panstwo nasze mareckie gimnazjum (Oxford)? Jaki jest poziom nauczania w tej szkole? Jak wygląda sprawa bezpieczeństwa dzieci? Gimnazjaliści, zapewne, bedą tylko narzekać na szkołe, na nauczycieli, na kolegów. Prosiłabym zatem o opinie raczej rodziców - jak Panstwa zdaniem dzieci są przygotowane do egzaminu gimnazjalnego, który otwierz im potem drzwi do kolejnego waznego etapu, czyli liceum.
    • Od jakiej średniej przyjmują?
    • Co wiecie o mareckich gimnazjach? Bardzo proszę o Wasze opinnie, dędę wdzięczna za wszystkie uwagi. Mieszkamy w Markach od niedawna, nikogo tu nie znamy. W tym roku syn skończy podstawówkę i musimy wybrać gimnazjum. Nie wiemy, czy zdecydować się na Marki, czy jeździć do Warszawy.
    • Od dawna mówi się o potrzebie budowy w naszym mieście budynku gimnazjum, które spełniałoby wszystkie oczekiwania i wymogi nowoczesnej szkoły XXI wieku. Kiedy już miasto jest praktycznie gotowe do rozpoczęcia prac przygotowawczych do rozpoczęcia w niedługim czasie budowy nowego budynku oświatowego przy ul. Wspólnej, pojawi ł się teraz pomysł który stawia pod wielkim znakiem zapytania tą inwestycję, a naraża nasze miasto na kolejną „prowizorkę”. Otóż dyrektor Zespołu S...
    • W przyszłym roku przeprowadzamy się do Marek ,poradźcie gdzie zapisać dziecko do gimnazjum .Jeśli nie w Markach to takie żeby szybko można było dojechać.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
    • Mam okazję uprzedzić wymijającą odpowiedź [u]nieprzygotowaniem do dokładnej wypowiedzi.[/u] 1/ Ile nowych sal lekcyjnych wybudowano podczas trwania Pana kadencji? 2/ Ile[u] [u]nowych miejsc przedszkolnych[/u][/u] w przedszkolach samorządowych utworzono podczas sprawowania urzędu burmistrza? Jaki jest nadmiar dzieci w każdej grupie-patrząc na odpowiednie zarządzenia. 3/ Jakie kwoty i z jakich Programów Unijnych zostały już wykorzystane w dziedzinie edukacji przedszkolnej oraz początkowe...
    • Byłem dziś wieczorem na spacerze na Zieleńcu (właściwie początek Zieleńca, tam gdzie się kończy ul. Wspólna przed lasem po prawej stronie jest wielka "łąka") - jeszcze wieczorem pracowały spychacze i ciężarówki ziemię zwoziły. Czy jakieś nowe osiedle powstaje (Horowa Góra bis)???
    • panie jerzykrajewski7 już najwyższy czas......złożyć samokrytykę, prawda jest taka, gdyby pan był powściągnął emocje przedwyborcze i nie siał burzy m.in tu na forum to p. Orych spokojne by te 181 głosów, potrzebnych do wygrania zebrał. a jak pan śmiesznie wyglądał w czasie debaty, kiedy pan zadawał to samo pytanie jednocześnie do obu kandydatów, przecież pan pogrążył p. Jacka Orycha
    • Kiedyś od kogoś słyszałam o projekcie budowy gimnazjum i szkoły średniej z prawdziwego zdarzenia w naszym mieście, ale chyba nie było to prawdą. Tak zwany Oxford to przecież budynek zdaje się wynajmowany.Panuje tam ciasnota,korytarzyki wąziutkie.Dzieciaki uciekają do Warszawy.Piszę z nadzieją że może jacyś kandydaci na radnych czytają forum, a gdy wejdą do rady zechcą zająć się tą sprawą ,zwarzywszy ,że uczniów w naszym mieście przybywa .Liceum ogólnokształcące i technikum ...
    • W związku z planowaną budową gimnazjum między Stawową a Wspólną , chciałabym wiedzieć , w jakim celu została kupiona działka na której gimnazjum nie będzie ? 9 milionów to kwota ogromna , jeśli się ją wydaje to w ścisle uzasadnionym celu , czyli w jakim ?
    • Najlepiej jak byłaby w okolicach Lisiego Jaru.Dziękuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się