gimnazja

(33 wyniki)
  • Witam! Moim rejonowym gimnazjum jest na Przybyszewskiego. Nie uczę się za dobrze więc pomyślałam o gimnazjum na Tołstoja ale po tym co czytałam mam mieszane uczucia. Które gimnazjum leprze ? Proszę o pomoc !
  • Czy ktoś wie, czy rzeczywiscie likwiduje się gimnazjum przy Witkacym?
  • Jakie są Wasze opinie (poziom nauczania, bezpieczeństwo) na temat Gimnazjum nr 73 (na ul. Conrada 6). Opinie na forach są nieaktualne (sprzed kilku lat).
  • Które wybrać? Syn jest duży i silny, większych zainteresowań intelektualnych nie przejawia, stąd też ścieżka gimnazjum - dobre liceum - studia nie jest taka istotna. Bardziej mnie interesuje poziom sportu, czy jest fala, dostepność nakrotyków.
  • Mam pytanie: Córka obecnie uczy się w podstawówce na Mścisławskiej, ale niedługo będzie trzeba dla niej wybrać gimnazjum. Rejonowe jest Felińskiego, ale ono ma słabe wyniki i nieciekawą opinię. Porównując ofertę pozostrałych szkół na Żoliborzu i Bielanach odrzuciliśmy Sempołowską, jako francuskojęzyczną (akurat nie mamy entuzjazmu do tego języka) i Domeykę z uwagi na ściśle matematyczny profil. Zostają - Czartoryski i Maczek. Czartoryski ma piękną stronę internetową, niezwykle...
  • Dlaczego Gwiaździsta 15 (a i b czyli Wślane Ogrody) które należą do gminy żoliborz rejonizację do gimnazjum mają na Bielanach czyli należą do gimnazjum im. Maczka a nie na Filarecką? W gimnazjum im. Maczka mówią że rejon zaczyna się od trasy A-K. Okazuje się że nowe bloki zostały chętnie zakwalifikowane do lepszego gimnazjum. Mieszkamy ona Gwiaździstej 13 i mamy rejon na Filareckiej. Ta sama sytuacja jest w gimnazjum na Elbląskiej. W zeszłym roku gimnazjum próbowało odciąć włościańską po to...
  • Witam, jestem mamą chłopca, który posiada orzeczenie. Obecnie jest w 6 klasie szkoły podstawowej integracyjnej. Bardzo proszę o informacje i odczucia na temat gimnazjów integracyjnych na bielanach i nie tylko. A może także o gimnazjach nieintegracyjnych, które przyjęły i pomogły dzieciom orzeczeniowym. Bardzo proszę napiszcie. W temacie gimnazjów jestem zielona.
  • Witam , proszę o opinie nt. gimnazjum dwujęzycznego S . Sempołowskiej.Stoimy przed niełatwym wyborem gimnazjum i wszelkie opinie będą nam przydatne , dziękuję
  • Bardzo proszę o opinię o żoliborskich gimnazjach.Szczególnie interesuje mnie gimnazjum nr 56 przy ul.Filareckiej, ale również gimnazjum nr 55 w al.Wojska Polskiego 1 oraz gimnazjum Sióstr Zmartwychwstanek.
  • Czy ktoś ze Współforumowiczów wie może, od ilu punktów można było się zakwalifikować do nowopowstałego gimnazjum im. Lelewela, ilu było kandydatów na jedno miejsce itd?
  • doradzcie, bo mam już mętlik: nie wyścig szczurów w domeyce, nie 72 bo kiepskie itd...
  • tak na moje oko to jest pomysł kompletnie bez sensu pewnie jego autor zakosił niezłą kasę za "wniosek racjonalizatorski" oraz jest czyimś kuzynem mam nadzieję że rodzice gimnazjalistów zawalczą o szkołę
  • szukam opinii, ktoś chodził do tego gimnazjum?
  • W których gimnazjach na Żoliborzu nie ma narkotyków, przemocy, alkoholu i molestowania ? JaC
  • Witam wszystkich, Mója córka kończy w tym roku szkołę podstawową i nie wiemy jakie gimnazjum wybrać.Bardzo proszę o Wasze opinie.Myślałam o gimnazjum na Tołstoja,ale podobno nie ma zbyt dobrej opini. Proszę napiszcie swoje opinie. Pozdrawiam
  • Witam i proszę o radę. Mój syn chodzi do szóstej klasy i czeka nas wybór gimnazjum. Na Żoliborzu mieszkamy od niedawna, więc niewiele wiem o tutejszych szkołach. Marzy nam się miłe, bezpieczne gimnazjum na dość dobrym poziomie (niekoniecznie najwyższym:-). Syn coś wspominał o szkole na Wojska Polskiego, bo tam się wybiera część jego kolegów. Co o tym sądzicie?
  • Wkrótce moj 12- letni syn bedzie musiał podjąc decyzję o wyborze gimnazjum,szukam, przyjaznej dzieciom,ale tez dobrej ,dajacej szansę na dalszą sensowną edukacje szkoły. Syn jest zdolny, ale ma dysleksję, i jest impulsywny dlatego szukam szkoły,gdzie jest miejsce równiez dla dziecka z trudnosciami, gdzie pracują pedagpdzy z prawdziwego zdarzenia.Prosze o wszelkie informacje, równiez od uczniów i absolwentów
  • Mam to gimnazjum przez okno. Jest to rejon mojego syna. Niestety opinie o tej szkole są conajmiej koszmarne. Narkotyki, wymuszenia, generalna demolka. Czy dziecko kogoś z Was tam chodzi lub chodziło ? Pomóżcie mi podjąć decyzję - czy to gimnazjum jest rzeczywiście takie straszne ? Dzięki i pozdrawiam Didi
  • Które Gimnazjum jest najlepsze. Córka kończy podstawówkę i zastanawiam się do którego ją wysłać.
  • Proszę wszystkich o opinie nt.tego gimnazjum. To rejon mojego syna i nie wiem co mam robić wysłać go do rejonu czy szukać innych mozliwości. Prywatne też wchodzi w grę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się