gimnazja

(30 wyników)
  • Czy Gimnazjum przy Solipskiej rzeczywiście jest takie dobre jak mówią? Podobno bardzo ciężko się tam dostać. czy warto próbować, jak jest się zameldowanym w Nowych Włochach?
  • Rozważamy posłanie syna do gimnazjum prywatnego na Jasielskiej, na Rakowcu. Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Pozdr. Memo
  • Czy mogę prosić o opinie o włochowskich szkołach. Czy faktycznie gimnazjum na ul. Promienistej jest tak złe jak złe krążą o nim opinie? Z góry dziękuję.
  • Jakie gimnazjum polecacie? Najlepiej w rejonie Hynka / Zwirki i Wigury / pl. Zawiszy / al. Jerozolimskie. Dzieki za wszystkie komentarze
  • Witam, W tym roku szkolnym przede mną i moim synem wybór gimnazjum. Siemieńskiego (rejonowe), Barska (trochę dalej, ale chwalone). Co możecie napisać i tych szkołach? Będę wdzięczna za opinie. pozdrawiam kwirynia
  • żeby poziom był niezły, ale i atmosfera, bez jakiegoś wyścigu szczurów.
  • Witam U tym roku moje dziecko kończy 6-tą klasę. Które gimnazjum w Ursusie lub okolicy polecacie?
  • Które gimnazjum społeczne/prywatne na Ochocie jest godne uwagi? Chodzi mi o bezpieczną szkołę z rozsądnymi nauczycielami i fajną atmosferą. Biorę pod uwagę gimnazjum społeczne, ponieważ wydaje mi się (może błędnie), że w mniejszych klasach, w mniejszej szkole dzieci są lepiej pilnowane, zarówno jeśli chodzi o bezpieczeństwo, jak i naukę. Ważne też aby „takie” gimnazjum nie wychowywało (wiem, wiem dzieci wychowują rodzice ;)) snobów, którzy uważają, że wszystko im się...
  • Bardzo poproszę o informacje o gimnazjum na Barskiej. Wybiera się tam nasza córka. Chcielibyśmy poznać opinię samych uczniów lub ich rodziców o tej szkole. Z góry wielkie dzięki!
  • Witam. W tym roku córka idzie do gimnazjum. Będę wdzięczny za wszelkie opinie na temat okolicznych gimnazjów (Stara Ochota). Ratujcie póki żona mnie nie zabije. Trochę zaniedbałem sprawę a decyzje trzeba będzie podejmować niebawem. Stworzenie uczy się dobrze, raczej nie będzie kłopotów z dostaniem się, ale nie chciałbym żeby to było zbyt daleko. Teraz dziecko chodzi do SP 23.
  • Rejonowym gimnazjum dla mojego syna jest gimnazjum na Konińskiej w Ursusie. Prosze o opinie na temat tej szkoły. Poziom nauczania, atmosfera w szkole no i zagrożenia. A może lepiej zastanowić się nad inną szkołą?
  • Witam. Jestem mamą tegorocznej szóstoklasistki. Mamy problem z wyborem gimnazjum. Nasz rejon to Barska, ale nasłuchałam się już o nim i były to raczej niepochlebne opinie. Zresztą profile klas i języki, też nie bardzo pasują córce. Złożyłyśmy papiery do 16-tki na Skarżyńskiego, bo tam jest rosyjski, ale nic nie wiemy o tym gimnazjum...Proszę o opinię. A może jeszcze jakieś godne polecenia na Ochocie? Pozdrawiam.
  • Co sądzicie o Gimnazjum na ul. Malowniczej. Mnie przeraża dojazd do tej szkoły. Bardzo ruchliwa Al. Krakowska, autobusy, tramwaje, tiry, ciężarówki. Właściwie dzieci z ul. 1-Sierpnia mają fatalną sytuację, jeśli chodzi o wybór gimnazjum, wszędzie daleko. Ostatni straszny wypadek tramwajowy z udziałem uczniów z tego Gimnazjum, którzy spieszyli się do szkoły na zawody sportowe, jeszcze bardziej uświadomił mi fakt jak fatalną lokalizację gimnazjum rejonowego zafundowały nam władze. Dobrze, ze on...
  • Czy gimnazjum Staszica nie jest troche przereklamowane.Czy warto próbowac sie tam dostać.Bardzo prosze o opinie na ten temat.
  • Witam, od 01 czerwca mieszkamy w Ursusie i stoimy przed wyborem szkol dla naszych dzieci. Moze ktos z Was moglby nam polecic podstawowkę lub gimnazjum.
  • proszę o pomoc w wyborze gimnazjum dla dziecka, nie możemy się zdecydować 15 czy 16, proszę o opinie
  • niedługo z synem staniemy przed podjęciem decyzji, które wybrać gimnazjum, bardzo Was proszę o opinie
  • bardzo proszę o opinie o tym gimnazjum, wprawdzie moje dziecko wybiera się za rok, ale już teraz zbieram opinie. Będę wdzięczna za każdą opinię.
  • A co też słychać w sprawie rozluźnienia szkoły przy Cietrzewia?
  • Co sądziecie o tym gimnazjum. Słyszałam bardzo niepochlebne opinie, ale może to tylko plotki (dot. marnego poziomu nauczania i uczniów tam uczęszczających).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się