gimnazja

(35 wyników)
  • Witam, tak jak w tytule wszelkie opinie wskazane.. Jak wyglądają klasy dwujęzyczne??? Chodzi o ilość dzieci w klasie.. Nas interesowałaby klasa angielski i niemiecki... Jesteśmy z poza rejonu chodż krok od szkoły..Jak jest ze sportem w tej szkole??, czy dzieciaki mają wycieczki zagraniczne??? itd itd itd.. Piszcie rodzice i gimnazjaliści tej szkoły, pozdrawiamy.
  • Syn chodzi teraz na unihokej.
  • jaka jest tam atmosfera, jacy są nauczyciele, czy to gimnazjum godne polecenia???
  • Proszę o opinię na temat poniższych gimnazjów: gim nr 2, gin nr 13, gim nr 5, gim nr 92
  • Drzodzy Rodzice!Prosze o informacje na temat dobrego gimnazjum na terenie Mokotowa lub Stegien - bezpiecznego, o dobrym poziomie nauki, gdzie przyjma czunia spoza rejonu. Córka konczy w przyszłym roku sp.212. i zupełnie nie mam pojęcia gdzie ją warto posłac - nie jest uczennica wzorową, ale dobrze radzi sobie w nauce.
  • Jakie gimnazjum polecacie? Najlepiej w rejonie Marynarska / Zwirki i Wigury / Rakowiecka / Pulawska. Dzieki za wszystkie komentarze
  • Gimnazjum(12)

szukam dobrego gimnazjum w rejonach Dolnego Mokotowa. czy ktos może mi cos polecic???
  • Szkoła(dyr.Szatkowski) mówi, że nie, ale nigdzie nie ma informacji, że miasto te rejony zmieniło.Ja mieszkam w tym rejonie i chcę skorzystać ze swojego prawa, ale nie wiem czy je jeszcze mam;-) Ktoś coś wie???
  • Prosze o opinie na temat tego gimnazjum - sprzed kilku lat były bardzo kontrowersyjne, a jak jest teraz? Czy polecacie tę szkołę?
  • poradzie mi jakieś dobre gimnazjum? proszę i jescze napiszcie czy na sobieskiego jest dobre gimnazjum?
  • jestem ciekaw czy znajdą sie ludzie którzy rozpoczynali naukę w SP 271 im.H.Ruppa ( tuż po jej wybudowaniu ) a przeniesionych ze szkoły mieszczącej sie w skrzydle przyklasztornym ( parafia św.Stefana ) przy ul.Czerniakowskiej ??????
  • Czy mogłabym poprosić o opinię nt Gimnazjum im. Reytana? Wiem, że wyniki testów gimnazjalistów są bardzo dobre i na pewno poziom wysoki, ale bardziej chciałabym się dowiedzieć, czy dzieci dobrze się w tej szkole czują, jacy są nauczyciele, dyrekcja, jaka jest atmosfera etc. Będę wdzięczna za informacje.
  • Wkrótce przeprowadzę się na Mokotów (okolica ul. Ksawerów), a mam 2 dzieci, z których jedno chciałabym zapisać do szkoły podst, a drugie - gimnazjum. Czy ktoś słyszał może coś o szkole prywatnej na ul. Abramowskiego, o szkole nr 26 na Puławskiej lub o szkole na Bachmackiej? Czy mogłabym prosić o podpowiedź w sprawie wyboru przyjaznego dla dziecka gimnazjum z przyzwoitym poziomem? Będę bardzo wdzięczna.
  • Dzisiaj zasadzono nowe drzewka przed gimnazjum na Różanej. Poprzednie zostały zniszczone i połamane przez młodych bandytów (kilkanaście drzew!!!). Jest tajemnicą poliszynela, że zrobił to młody bandycki narybek patologicznej rodzinki P. pasożytującej przy ul. Różanej 31/33. Ciekawe jak długo pożyją te piękne sadzonki? Tak naprawdę, to jeden liść takiego drzewka jest 100 razy więcej warty niż te chwasy w dresach.
  • Podobnież w tym gimnazjum bardzo zle się dzieje!!!!!!!!! Mimo, iż szkoła jest odnowiona, nie zmieniło się nic.Czy to prawda, iż nauczanie jest na bardzo niskim poziomie, nauczyciele boją się uczniów, dyrektor na wszystko przymyka oczy? Papierosy, narkotyki są na porządku dziennym? Proszę o Wasze opinie na temat tej szkoły!!!
  • Pani Sałwacka chyba znowu nie odrobiła lekcji i mąci.Przecież we wszystkich gimnazjach działających przy nawet renomowanych liceach są klasy rejonowe oraz takie do których były dodatkowe sprawdziany tj.klasy autorskie i dwujęzyczne. Czy mam rozumieć,że nie będzie klas autorskich i dwujęzycznych od nowego roku szkolnego? Czy po prostu pani reporter na siłę szuka senacji?Nie po raz pierwszy zresztą…
  • Normalne dziecko, w wieku 11-12 lat ścigane jest przez kilku łysych dresiarzy, ucieka. W jego obronie staje woźna. Dresy lżą dzieciaka i grożą mu. Woźna stara się odgonić łyse pały, wzywa na pomoc panią z gwizgkiem (pewnie pani od Wf-u). Starają się uspokoić dzieciaka i zachęcić go aby poszedł do domu. Panie odchodzą do swoich obowiązków, dzieciak stoi przed szkołą, cały się trzęsie, rozgląda na wszystkie strony - stoi tak 40 minut. Co to za szkoła? Co to za pedagodzy? Co to za lud...
  • Witam wszystkich serdecznie! Drodzy Forumowicze: Jesteśmy wraz z mężem od dwóch tygodni w Polsce ,a w Warszawie od tygodnia. Zamieszkaliśmy na Mokotowie przy Malczewskiego. Chcemy w najbliższym czasie przywieżdż tu naszą córkę, która jest w Krakowie i tam chodzi do gimnazjum. Problem w tym ,że nie znamy okolicy i nie wiemy nic o tutejszych warunkach. Sama mam opory wypytywać się w pobliskim gimnazjum, a sąsiedzi nie maja zdania bo ich dzieci już dorosły i poszły w świat. Może tą drogą...
  • Ktore polecacie. Nasze Rejonowe to Narbutta, ale podobno kiepskie. Wiecie cos na ten temat. Gdzie szukac dobrego?
  • Prosba o info która jest najlepsza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się