Dodaj do ulubionych

Gra na PS3 dla 4,5 latka.

17.03.14, 18:11
Emamy możecie polecić jakieś konkretne tytuły dla takiego przedziału wiekowego??
Musi to być gra zarówno dla chłopca jaki dla dziewczynki bo to ma być prezent dla bliźniąt
Wiem, że maja jakąś grę gdzie się opiekuje zwierzątkami karmi głaszcze itp. i jakaś typową ścigałkę z kierownicą-szukam czegoś innego
Moja córka nie gra syn to już inna kategoria, nie wiem na co się zdecydować, proszę podajecie jakieś konkretne tytuły. Nie chce nic na wyrost chciałabym coś z czym sobie dzieciaki poradzą

Acha Proszę nie pisać tu o szkodliwości grania na przez takie małe dzieci, jak ktoś chce proszę założyć sobie nowy wątek tu proszę o konkretną poradę
Dzięki

Obserwuj wątek
    • marychna31 Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 17.03.14, 18:33

A nie możesz spytać samych dzieci lub ich rodziców jakie gry już mają, w co najbardziej lubią grać lub o jakiej grze marzą?
      • beverlyja90210 Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 17.03.14, 19:09
        Rodzice sie nie znają a dzieciaki w tym wieku chyba jeszcze nie wiedza jakie gry sa na rynku, nie orientują się w temacie?smile

To ma być taki prezent w podziękowaniu za usługę, którą ich mama dla nas zrobiła a że my rodzina to nie wzięła od nas ani groszasmile

• krejzimama Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 17.03.14, 18:36
      Wonderbook
      Disney Infinity
      Skylanders

Sprawdz czy do nich nie potrzeba PS Move.
      Oczywistego Eyepeta nie podaje bo zapewne już ma(to jest to o tym zwierzatku)
    • aguar Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 17.03.14, 19:03
      Moje dziecko (lat dokładnie 4,5) bardzo lubi grać w Bad Piggies (z tym, że on w to gra na laptopie), myślę, że ta gra nadaje się i dla dziewczynek (bo i ja w to uwielbiam grać) i dla chłopców. Polega na budowaniu pojazdów, którymi potem trzeba przejechać lub przelecieć określoną trasę. Uważam, że ta gra jest niegłupia, wymaga kreatywności, uczy zasad fizyki, nie jest to żadne zabijanie ani bicie kogoś. Nie płacą mi za reklamę, ale szczerze polecam!
    • eliszka25 Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 17.03.14, 19:39
      dla takich dzieci polecam little big planet. gra "bezplciowa", bo nie sa to strzelanki czy bicie, tylko gra kreatywna. trzeba sposobem pokonywac rozne swiaty, na roznych planetach robi sie rozne rzeczy. moim zdaniem gra rozwija myslenie logiczne oraz kreatywnosc, bo czasem trzeba sie niezle nakombinowac, zeby gdzies tam dojsc. poza tym gra rosnie razem z dziecmi, bo moj 7,5-latek teraz gra w to rowniez on-line i ma wiecej mozliwosci. siada do tego rowniez 16-latek, wiec mysle, ze ladnych pare lat jeszcze nam sie ta gra przyda. moj starszy grywa w nia tez ze swoim chrzestnym.
    • noname2002 Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 17.03.14, 20:00
      "Epic Mickey 2 Siła dwóch"- gra wydana po polsku, może być potrzebna pomoc dorosłego, bo niektóre zagadki trudne, ale dostarcza dużo dobrej zabawy przez dłuższy czas. Piękna grafika, postacie znane z disnejowskich bajek. I przede wszystkim można grać we dwójkę, nie będą sobie pada wyrywać.
      • wioskowy_glupek Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 18.03.14, 10:54
        Silent Hill
        Counter Strike
        GTA

Najlepsze pozycje dla 4 parków, jeszcze można tabletki dokupić

"Zdajesz sobie sprawę, że próbujesz uzyskać racjonalną odpowiedź od czegoś, czego mentalność jest mieszaniną mentalności prymitywnego wieśniaka i odczuć autystyka, i co nigdy nie będzie w stanie zrozumieć sytuacji innej niż ta której samo doświadczyło?" ~ kosheen4
        • wioskowy_glupek Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 18.03.14, 10:55
          * tablety miało być
          • melancho_lia Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 18.03.14, 10:56
            CS dla 4 latka? Matko Boska...
        • noname2002 Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 26.03.14, 13:56
          Tak, Wioskowy, gry to samo zuoooo. Tak samo jak telewizja, mam nadzieję, że mam Ci nie pozwalała oglądać Dobranocki?
        • lily-evans01 Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 08.10.14, 15:47
          Assassin's Creed wink
        • jamesonwhiskey Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 08.10.14, 15:47
          gupku jak zawsze si enei znasz na niczym
          4latek sie zanudzi na CS
    • melancho_lia Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 18.03.14, 10:55
      Little Big Planet.
      Mój syn grał (i nadal grywa z siostrą), zaczął jak miał chyba 4 lata. Spokojnie do ogarnięcia, zwłaszcza 1 część.
    • makurokurosek Re: Gra na PS3 dla 4,5 latka. 08.10.14, 15:48