sandra331 16.02.09, 16:07 Mój mąż bardzo lubi grać na xboxsie, synek też by chciał jednak obawiam się że te gry nie są dla niego przeznaczone. Czy ktoś mógły mi doradzić jakąś dobrą gre dla siedmiletniego chłopaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnymimi777 Re: dobra gra dla 7laka? 30.03.09, 01:08 dobra edukacyjna gra planszowa to HusBao, nieznana w Polsce liczy sobie 7000 lat. www.husbao.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adam.1974 Re: dobra gra dla 7laka? 27.08.09, 12:18 Mało nowoczesne w porównaniu z xboxem, ale jednak polecam klocki. Wzmacnia relacje międzyludzkie i do tego uczy myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: dobra gra dla 7laka? 06.09.09, 20:12 No tak, pytasz o xbox, a odpowiedzi sa o grach planszowych itp Ja niestety nie doradze, moj mlody gra z tata na Wii, ja troche mniej, bo z kondycja cos na opak jestem Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: dobra gra dla 7laka? 06.09.09, 22:42 U mnie tez raczej Wii kroluje (kręgle - 5latek bije wszystkich na głowe). Na pS3 - Ratchet & Clank® To xboxa - zacięcia jakoś nie mają Zobacz: http://www.ultima.pl/Lego_Star_Wars_The_Complete_Saga/i5275/ Moj gra padem na kompie w Gwiezdne wojny. Ma ponad 5 lat. Ma limitowany czas i zawsze mu malo Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.mila Re: dobra gra dla 7laka? 09.09.09, 23:19 Jak siedmiolatek to samochody. Czy to jakieś tory, czy zdalnie sterowany. Wybór ogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
catii Re: dobra gra dla 7laka? 13.10.09, 15:38 hmmm, moze kung fu panda, albo indiana jones (do gry w 2 osoby - ja gram z mezem albo faktycznie jakies wyscigi (tu musisz liczyc sie z ewentualnym kupnem kierownicy), moze prince of persia (kategoria - 12 lat)? wiem tez, ze byla wersja harrego pottera na xboxa Odpowiedz Link Zgłoś
adaboro Re: dobra gra dla 7laka? 13.10.09, 20:42 Jak szukałam gry dla dziecka, to polecono mi sklep internetowy, w którym można dostosować gry i zabawki do wieku oraz zainteresowań. Sprawdziliśmy są rzeczywiście inni niż wszyscy. www.e-inspiracje.pl Pozdrawiam ada Odpowiedz Link Zgłoś