historyjki

(3 wyniki)
  • Ja z kolei testuję ostatnio rozkłady w stylu "wolnoamerykanki" :) czyli tasuję karty, przekładam i zakładam, że "trzymam w ręku swoją przyszłość". I interpretuję na zasadzie historyjki a nie chronologicznie. Jak dopytuję to też po kolei z talii. I jeszcze szukam odniesienia do czasu wydarzeń. Dawno sobie nic nie rozkładałam. Rozłożyłam na życie osobiste, uczuciowe do końca roku - co się wydarzy? Kolejno: [b]As Buław, 6 kielichów, (-) Król Buław, Rycerz Monet, Paź Kielichów [/b] (do Pazia ...
  • Dobry Wieczór. Postawiłam na prośbę koleżanki karty na pytanie czy w ciągu 2 miesięcy otrzyma ofertę nowej pracy. Ona aktualnie od miesiąca przebywa na 3-miesięcznym wypowiedzeniu o pracę, podobno szuka już nowej i zastanawia się czy uda jej się znaleźć nowe zajęcie w ciągu 2 ostatnich miesięcy wypowiedzenia. Ona jest samotną matką i zależy jej na utrzymaniu płynności finansowej. Wg mnie wyszły karty niosące nadzieje na szybkie znalezienie nowej pracy: Król Pucharów, As Denarów (As Buław), Ry...
  • Witam was cieplutko w Nowym Roku. Mam do was prośbę, o postawienie tarota.Czy mam szanse na znalezienie stałego partnera w tym roku? Od lat jestem sama, nie licząc krótkich epizodów ;-)które prowadziły do nikąd. Samotność może nie jest az tak zła,...ale brakuje mi tego dobrego duszka,z którym mogła bym dzielic radości i smutki. Niedługo wejdzie mi 43 lata na kark, a ja dalej sama, a im dłużej, tym bardziej odczówam swą samotnośc. Do tej pory to był "festiwal frajerów" za przep...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się