Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      historyjki

historyjki

(12 wyniki)
    • A będąc chciwym darczyńcą, emanował fiskalizmem godnym hieny i jaguara, którym lew może naskoczyć oraz panterze robiącej spokojnie taktyczne uniki w [Yellowstońskim] ZOO. zapraszam do zabawy :)
    • Mój kuzyn mi dziś to przyniósł: Na rozkaz marszałka Mózgu, generał Członek przeprowadził ofensywę na twierdze w Dolinie Miłości, znajdującej się w rejonie Uda i tuż przy wsi Podbrzusze. Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał kaprala Paluszka na zwiady.Kapral Paluszek stwierdził,że teren jest nieco podmokły. Wobec takiej sytuacji terenowej generał Członek wydal rozkaz ataku i wczesnym rankiem przesunął się do wsi Brzuchowice Dolne,zdobywając bez wysiłku Pępków. W międ...
    • Coś cię dziś rozśmieszyło, zadziwiło, oczarowało, wystraszyło? Opisz to na stronie z setkami super historyjek. Boki się same zrywają! Ze śmiechu!
    • Pigmejska policja pilnie poszukuje przemyconego, polskiego psa Pimpka, ponieważ podczas przechodzenia przez posterunek patroli pieszych, piesek poważnie pogryzł paru pracowników.
    • Każdy pokolei dopisuje zdanie historii, ale nie moze sie pojawic literka E ;P ZApraszam Był to wówczas czas komuny...
    • Ale numer! Miałem cholerne szczęście! Ostatnio jechałem do Lublina, a że się śpieszyłem to dałem ognia w moim Volvo. Jadę, jadę ok. 160 i patrzę, a z naprzeciwka zza ciężarówki wyłania się debil w Maluszku próbujący ją wyprzedzić. Kretyn cholerny. Zjechałem na pobocze przy szybkości 160 km/h. Zahaczyłem trochę o rów i wpadłem w poślizg. Gdyby nie Tracs Control i ABS to wpadłbym przy tej prędkości na drzewo albo w Maluszka, a w tedy nie wiem, czy bym uszedł z życiem. Zdarzają mi si...
    • Niestety będą po angielsku, chyba ze komuś chce się tłumaczyć
    • Ej, posadzili bacę na brzegu Dunajca, Ej, za pomocą kosy obcieli mu... włosy Ej, posadzili bacę na kamieni kupę Ej, obchodzili wkoło całowali w... czoło Ej, góralu, góralu po cóż żeś tam wyloz, Ej, gacie ci opadły, ołówek ci wyloz Ej, mówił wuj do wuja - "Ach mój drogi wuju, Ej, ja wiaderko wody podnoszę na... schody" W Zakopanym na rozstajach powiesił się chłop na jajach, powie...
    • Zbieram dowcipy o Lordzie Essex, znanym tu i owdzie jako hrabia. Oto przyklad (troche dlugi). Uprzedzam, ze w tym dowcipie wystepuje dwa razy slowo powszechnie uznane za niecenzuralne: Party u Krolowej Elzbiety. Towarzystwo bawi sie wysmienicie. W pewnej chwili krolowa zwraca sie do Lorda Essex siedzacego niopodal: - Milordzie, czy bylby pan tak uprzejmy i opowiedzal nam jedna ze swoich slynnych historyjek, anegdot, moze jakas dykteryjke... - Wasza Wysokosc, drodzy zebrani, w z...
    • Pamiętacie Donaldy??? moje ukochane gumy, marzę żeby wrócily - pamiętam te historyjki, no i zapach - poza tym, najlepsze balony robiło sie własnie z Donaldów! Ktoś mógłby ruszyć głową i wprowadzić je do sklepów jeszcze raz - myśle że maja szanse na powrót (chociaż pewnie kupowaloby je pokolenie 20-30 latkow, zgadza się? Pozdrawiam nostalgicznie;)
    • znacie jakies stronki skad mozna sciagnac te historyjki, ten komiks to dla mnie bomba, jeszcze nie bylo odcinka ktory by mnie nie smieszyl. dla pojasnienia- chodzi o komiks drukowany w dodatkach regionalnych wyborczej
    • Piszcie o mega chamstwie jakie Was ( Waszych znajomych itd ) spotkało, jak reagujecie i dlaczego wszędzie jest go pełno. Historyjki autentyczne i te zasłyszane. Szczytem chamstwa jest wg. mnie zdrada faceta z przyjaciółką. Zemsta warta 25 lat odsiadki za podwójne zabójstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się