historyjki

(5 wyników)
  • dziewczyny - każda z nas ma pewnie wśród swoich pomocy różne historyjki obrazkowe - może powymieniamy się wzajemnie? piszcie co macie... ja mam do tematu przedwiośnia-haistoria bałwanka i do wiersza o parasolu -chętnie się wymienię.czekam na odzew:)
  • Możecie podać jakieś adresy stron z historyjkami obrazkowymi, jeśli takowe istnieją? Już chyba od trzech godzin przeglądam różne strony i nie mogę nic znaleźć:(
  • Proszę o poradę jakie warto kupić ksiązki do pracy w przedszkolu w grupie 3,4,5 latków. chodzi mi o rózną tematykę. Takie które Wy lubicie, często z nich korzystacie. chcialabym też założyć zeszyt z ćwiczeniami gimnastycznymi, opowieści ruchowe itp i nie wiem skąd wziąć. A gdzie mozna znaleźć zestawy ćiwczeń porannych? Moje kolezanki mają taki zeszyt ale jest on już tak stary ma około 17lat! Chcialabym założyć swój zeszyt z ćwiczeniami porannymi. Jestem teraz na etapie zbierania...
  • Witam. Czy moze macie jakies linki albo znacie jakies ksiazki w ktorych bylyby hisotoryjki obrazkowe? Chodzi mi o takie 3 lub 4 obrazki skladajace sie w historyjke. Potrzebne mi to do napisania scenariusza zajec na studia, a konspekt ma byc o "magicznych" slowach: prosze, przepraszam, dziekuje. Wymyslilam sobie ze wykorzystam w nim historyjke obrazkowa, a teraz nic takiego nie moge znalezc. Dziekuje za pomoc.
  • witam gdzie można znależć zabawy, ćwiczenia z zegarem? potrzebuję też szablonu zegara ze wskazówkami, właściwie mogę wykonać go sama, bardziej zależy mi na nauce odczytywania godzin i kojarzenia ich np. z jakimiś zajęciami w ciągu dnia, ale jak to połączyć, wykonać? a może macie jakieś inne pomysły? z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się