29.07.06, 13:46
Panie Januszu, bardzo proszę o horoskop. Do obliczenia wibracji We i Wezb
podałam 2 warianty ( z jednym imieniem, oraz z 2 imionami). Zaznaczam, że
posługuję się jednym imieniem, dwa są tylko w dokumentach. Do obliczenia
powyższych wibracji wzięłam nazwisko obecnie używane, bez panieńskiego.
Moja Wibracja Urodzenia: 2,
Wibracja Dnia Urodzenia: 2,
Wibracja Wnętrza: 2 (lub biorąc pod uwagę dwa imiona: 3),
Wibracja Ekspresji Zewnętrznej: 9 ( a z drugim imieniem: 1),
Wibracja podpisu: 5
Obserwuj wątek
    • nanana222 Re: horoskop 29.07.06, 14:06
      Sorry, nie podałam daty ur.: 2-10-1961
    • nanana222 Re: horoskop 01.08.06, 14:12
      Oczywiście chodzi mi o Pana interpretację numerologiczną, Panie Januszu. I
      jeszcze o odpowiedź, czy w ogóle i kiedy skończą się kłopoty?
    • janus50 Re: horoskop 04.08.06, 15:36
      witaj
      bardzo dużo danych wzgl. wibracji z imion i nazwisk, ale i tak za wiele z tym
      nie zrobię, bo po pierwsze nie obliczałem sam, a po drugie i tak się tym nie
      zajmuję bo nie mam aż tak wiele czasu. Jeśli chodzi o wibrację podpisu to nie
      jest zbyt korzystna. Twoje wibracja urodzeniowa to 11/2 w tym wypadku trudno
      określić jaka wibracja podpisu do ciebie pasuje, jeśli realizujesz się jako 2
      to wibracja podpisu powinna być nieparzysta, najlepiej 1 lub 3, jeśli
      realizujesz się jak 11 to wtedy dla równowagi 8 byłoby moim zdaniem najlepsze.
      co do daty urodzenia
      2.10.1961
      dzień urodzenia 2 - Masz potrzebę spokoju, harmonii i czułości. Jesteś osobą
      dyskretną i emocjonalną. Ta cytra związana jest z żywiołem Wody, a więc
      ofiarowuje ci bogatą wyobraźnię. W poprzednim wcieleniu poszukiwałeś oświecenia
      duchowego przez medytację, co rozwinęło twoją intuicję, którą możesz się
      posłużyć w obecnym życiu.
      pozytywnie: cierpliwość, towarzyskość, uczynność, umiejętność mediacji,
      ostrożność. Najważniejsze dla ciebie jest realizowanie się w grupie. Masz
      talenty artystyczne, które zostały rozwinięte w poprzednim życiu.
      negatywnie: bezproduktywne marzycielstwo, nerwowość, nadwrażliwość,
      rozproszenie, niedotrzymywanie przyrzeczeń, skrajny introwertyzm, hipokryzja.

z całej daty 11/2 - jeśli realizujesz się jako 11 - Ci, którzy wibrują
      pozytywnie, mogą korzystać z pomocy i inspiracji sił kosmicznych. Jest to droga
      ideału, intuicji, natchnienia i oryginalności, a także pracy dla celów
      grupowych, społecznych. „Jedenastka” ma obowiązek inicjowania innych, dzielenia
      się wiedzą wewnętrzną, którą nagromadziła w wielu poprzednich
      wcieleniach. Dlatego teraz posiada umiejętność odkrywania sekretów życia. Wiele
      osób naznaczonych tą wibracją ma specjalną misję do spełnienia, która zostanie
      im objawiona w stosownym momencie we śnie lub za sprawą jakiegoś ważnego
      wydarzenia. Wibracja ta daje odwagę i oryginalność oraz dużo energii.
      Jesteś osobą posiadającą predyspozycje przywódcze, lecz musisz bardzo
      umiejętnie dysponować swymi wysokimi wibracjami i wykorzystywać je dla celów
      praktycznych. Masz również zalety wychowawcy i umiejętność przekazywania
      wiedzy, która zostanie szybko zauważona i stanie się źródłem twoich
      sukcesów. „Jedenastki” mają ugruntowane przekonania i są zawsze gotowe do walki
      o ich urzeczywistnienie.
      Negatywna „jedenastka” jest napięta, nerwowa, egoistyczna, żądna władzy i
      posesywna. Najważniejszą jej lekcją jest okiełznać swe wybujałe ego i
      sprowadzić je do właściwych rozmiarów. Zrezygnować z wyolbrzymionych ambicji.
      Nauczyć się prowadzić dialog, nie walczyć i nie manipulować innymi. Opanować
      swój despotyzm, umieć dawać i brać, nie folgować wybujałej wyobraźni i opanować
      lęki płynące z podświadomości. Nie wykorzystywać swych talentów w celach
      materialistycznych, gdyż prowadzi to do ruiny i bezustannych klęsk.
      Jeśli realizujesz się jako 2 - Droga współpracy i przyjaźni, na której możesz
      osiągnąć sukces i harmonię, ale możesz być także targany przez wątpliwości i
      stwarzać niejednoznaczne sytuacje, które zatrzymują cię w miejscu.
      Jest to droga wykonawców czyichś planów, a także urodzonych doradców,
      mediatorów, tzw. szarych eminencji.
      Jesteś z natury osobą wrażliwą, uczuciową, łagodną, nastawioną pacyfistycznie i
      podchodzącą do wszystkiego z rezerwą. Liczba 2 jest liczbą współzależności,
      współpracy, pracy w zespołach, umiesz więc podtrzymywać ducha grupy, ułatwiasz
      kontakty i koncentrację wysiłków dla osiągnięcia wspólnego celu. Dlatego też
      nie znosisz żyć w samotności. Życie bez wchodzenia w relacje z innymi jest dla
      ciebie nic niewarte, gdyż spełniasz się poprzez kontakt i stałą wymianę
      energii. Równocześnie posiadasz dużą niezależność psychiczną i świetnie radzisz
      sobie sam tam, gdzie inni poszukują pomocy i towarzystwa. Jesteś znakomitym
      słuchaczem, wiernym, lojalnym przyjacielem, utrzymującym w sekrecie powierzone
      ci tajemnice. Jesteś szczery i przyjaźnie nastawiony do świata. Twoja rezerwa,
      która często odczytywana jest jako chłód, służy za ekran ochronny,gdyż osoby
      spod „dwójki” z reguły są nieśmiałe i bardzo uczuciowe. Masz ogromną potrzebę
      kochania i bycia kochanym. Żywisz się spokojem, harmonią i ciszą. Masz także
      niespotykaną u innych osób umiejętność dokonywania kompromisów.
      Co prawda brak ci agresywności i talentów przywódczych, jesteś jednak
      niezastąpionym współpracownikiem stanowiącym ogniwo na linii szef — zespół. Bez
      ciebie często szefowie nie byliby szefami.
      Negatywnymi cechami wywołanymi przez tę wibrację są nadwrażliwość, nad¬mierny
      introwertyzm, niezrównoważenie, niestałość, podporządkowanie, uległość. Brak ci
      wiary w siebie i nie umiesz wybrać kierunku w życiu, zdecydować się na
      cokolwiek. Jesteś pesymistą albo naiwnym optymistą, którego optymizm nie wynika
      z rozpoznania własnej sytuacji, lecz raczej z braku refleksji. Można cię poznać
      po nonszalancji i hipokryzji.

aktualnie od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 2 - Sytuacje
      przynoszące możliwość realizacji potrzeby współpracy, spółek, związków,
      małżeństwa. Trudności w realizowaniu się w sposób indywidualny. Okres, w którym
      dobrze wykorzystany potencjał emocjonalny może stać się motorem inspiracji,
      twórczości, dojrzewania planów.
      negatywnie: problemy we współpracy. Zależność lub podporządkowanie, które
      trudno zaakceptować. Ryzyko rozwodu lub zerwania. Zmienne warunki materialne.
      Brak pracy. Rozczarowania w związkach przyjacielskich lub miłosnych.

jednocześnie od 43 roku życia w czwartym szczycie o wibracji 9 - trzeba
      otworzyć się na świat i na innych, bezwarunkowo, bez granic. Egoizm lub brak
      tolerancji stanie się przyczyną niepowodzeń. Czas spełnienia, zwieńczenia.
      Zakończenie podróży lub okresu spędzonego poza granicami swego kraju. Wibracja,
      która prowadzi w kierunku drugiego człowieka i która może także przynieść
      popularność. potrzeba podzielenia się z innymi swym doświadczeniem, praca w
      zespołach, stowarzyszeniach o celu charytatywnym. Podróże, pogłębianie wiedzy,
      ewolucja duchowa. Możliwa sława. Jeśli lekcje nie są nauczone — samotność lub
      przymus obcowania z ludźmi, straty i poświęcenie.
      pozytywnie: sukces, uznanie, społeczny prestiż, sława. Kontakty z zagranicą.
      Podróże. Wymiana myśli.
      negatywnie: konieczność poświęcenia. Rozczarowania uczuciowe. Straty uczuciowe
      lub materialne. Brak równowagi psychicznej.

czarne szczyty czyli wady: główny 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w
      sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko
      wokół własnych doświadczeń.
      wtórne 1 i 6
      1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na
      zasadzie chciałbym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie
      kończyć żadnej.
      6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie
      podporządkować i prawu, które sam stanowisz.Uważasz, że nigdy nie popełniasz
      błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o
      sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do
      drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa.
      Nadopiekuńczość.

Jeśli wibracje z imion i nazwisk, które podałaś, są wyliczone prawidłowe, to
      nie harmonizują one z twoją drogą życia z daty urodzenia. Moze to powodować
      wewnętrzne rozdacie, huśtawkę emocjonalną, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się
      w kółko...

Pozdrawiam

• nanana222 Re: horoskop 04.08.06, 20:10
        Bardzo dziękuję, panie Januszu. Wibracji wynikających z imienia i nazwiska i
        tak nie zmienię, ale zawsze mogę popracować nad podpisem - dziękuję za
        wskazówki. Nie wiem ,czy realizuję się jako 2 czy 11, dotąd było różnie. Jednak
        w zeszłym roku otrzymałam wskazówkę, o której Pan pisze i teraz rzeczywiście
        zmierzam w kierunku realizacji jako 11. Serdecznie pozdrawiam.
        • janus50 Re: horoskop 04.08.06, 21:22
          witaj
          wibracje z imion i nazwisk jak najbardziej można zmienić, każda kobieta
          wychodząca za mąż i przyjmująca nazwisko męża podlega temu procesowi. Dlatego
          często się zdarza, że kobiety po zawarciu ślubu, bardzo się zmieniają.
          Następuje po prostu zmiana numerologiczna. Takiej zmiany może również dokonać
          numerolog, dobierając odpowiednie imię i w ten sposób harmonizując wibracje
          własne z wibracjami z daty urodzenia. Czego nie można zmnienić, to właśnie data
          urodzenia.
          Pozdrawiam
          • nanana222 Re: horoskop 04.08.06, 22:39
            Dziękuję Panie Januszu za odpowiedź. Dowiedziałam się właśnie z Pana
            poprzednich postów, że do obliczeń należy brać pod uwagę wszystkie nazwiska i
            imiona, nawet z bierzmowania. Dlatego okazało się, że poprzednio źle to
            obliczyłam. Teraz po ponownym obliczeniu (wszystkie imiona i nazwiska):
            Wibracja Wnętrza: 39 = 12 = 3
            Wibracja Ekspresji Zewnętrznej: 52 = 7
            Czy są korzystne dla mojej Wibracji Urodzenia ( wynosi 11/2) ?
            Natomiast ciekawe, że pomijając imię z bierzmowania ( biorąc 2 imiona, nazwisko
            panieńskie i po mężu):
            Wibracja Wnętrza: 11, Wibracja Ekspresji Zewnetrznej: 11
            • janus50 Re: horoskop 05.08.06, 10:23
              witaj
              twoje wibracje własne, po uwzględnieniu wszystkich imion, są rzeczywiście dużo
              lepsze. WW - 3; AZ - 7 to daje wyraz własny 1 z 10. To zdecydownie lepiej
              współgra z wibracją urodzenia 11/2.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka