Dodaj do ulubionych

watek dla inteligentnych

01.10.01, 15:08
..wiem ze bedzie ciezko ale moze jednak????
ja juz jestem :))))
Obserwuj wątek
    • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:10
      wiem, ze to miala byc prowokacja.....
      mimo wszystko zglaszam się...... niechętnie dzisiaj, ale zawsze... ;-)))))
      • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:11
        brawo,
        Rigel dlaczego niechetnie??
        nie chcesz ze mna ...porozmawiac???
        • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:12
          nanta!!! napisał(a):

> nie chcesz ze mna ...porozmawiac???

przeciez wiesz, że chce.... porozmawiac.... ;-)))))
          • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:13
            ale zglosiles sie niechetnie ;))
            • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:14
              nanta!!! napisał(a):

> ale zglosiles sie niechetnie ;))

bo tak pod koniec dnia nagle wzielo Cię na .... rozmowy..... ;-)))))
              • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:14
                no to moge byc....bardziej rozmowna od rana
                ale juz jutro .:)

• rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:15
                  nanta!!! napisał(a):

> no to moge byc....bardziej rozmowna od rana
                  > ale juz jutro .:)

juz sie nie moge doczekac ;-)))))))
                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:16
                    ale wiesz ze ja gadula jestem?
                    • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:16
                      nanta!!! napisał(a):

> ale wiesz ze ja gadula jestem?

powaznie???? bede wiec tylko sluchal.....
                      • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:18
                        o nie moj panie
                        za dobrze bys mial ;))
                        tez musisz dorzucic pare groszy
                        to ma byc dialog, nie monolog;))
                        • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:18
                          nanta!!! napisał(a):

> to ma byc dialog, nie monolog;))
                          ja sobie zyczysz, Ksiezniczko.... ;-))))
                          • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:25
                            a Ty sobie tego nie zyczysz??
                            • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:26
                              nanta!!! napisał(a):

> a Ty sobie tego nie zyczysz??

ja bym bardzo chcial.... rozmawiac z Toba.... ;-))))))))
                              • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:28
                                no to trzeba sie bedzie zastanowic
                                jak rozwiazac problem....rozmow ;))
                                • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:29
                                  nanta!!! napisał(a):

> no to trzeba sie bedzie zastanowic
                                  > jak rozwiazac problem....rozmow ;))
                                  masz jakis pomysł, czy znowu ja mam cos wymyslić?
                                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:30
                                    jak to "znowu"???????

• rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:31
                                      wiedziałem, że tak zapytasz....
                                      cóż, napisało mi sie tak... za szybko.... ;-))))))
                                      • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:32
                                        nie pisz tak ....za szybko, dobrze???
                                        • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:34
                                          dobrze, Ksiezniczko....
                                          • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:35
                                            ale za wolno tez nie jest za dobrze ...;)))

• rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:35
                                              nanta!!! napisał(a):

> ale za wolno tez nie jest za dobrze ...;)))
                                              bedzie tak w sam raz ..... ;-)))))

• nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:36
                                                a skad bedziesz wiedzial ze jest w sam raz? ;))

• rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:37
                                                  nanta!!! napisał(a):

> a skad bedziesz wiedzial ze jest w sam raz? ;))

powiesz mi o tym?
                                                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:38
                                                    ooooo, idziesz na latwizne ;)))

• rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:39
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ooooo, idziesz na latwizne ;)))

nigdzie nie ide, liczylem tylko na mala pomoc z Twojej strony ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:40
                                                    a nie chcesz duzej pomocy ???

• rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:40
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a nie chcesz duzej pomocy ???

chyba nie bardzo... bo znowu powiesz, że ide na latwizne.... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:41
                                                    aha, wolisz dojsc wlasnym sumptem ????
                                                  • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:42
                                                    nanta!!! napisał(a):

> aha, wolisz dojsc wlasnym sumptem ????

właśnie.... przynajmniej bede sie staral....
                                                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:43
                                                    i tylko dla wlasnej przyjemnosci???
                                                  • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:44
                                                    nanta!!! napisał(a):

> i tylko dla wlasnej przyjemnosci???

wiesz co? uwielbiam te Twoje prowokacje, ale dzisiaj juz nic z tego, bo czas mi
                                                    sie konczy....
                                                    badz jutro, to dam (mialem napisac "moze" ale to nic nie da) sprowokowac.... ;-)))
                                                    pa, całuski ;-)******
                                                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:46
                                                    pa pa slodkich snow zycze
                                                    do jutra, bede ;)
      • Gość: @ Re: watek dla inteligentnych IP: 193.227.223.* 01.10.01, 15:11
        A trzeba się jakoś popisać żeby się tu znaleźć? czy każdy może kto się czuje
        taki?
        • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:11
          wejscie po zmierzeniu IQ
          • Gość: @ Re: watek dla inteligentnych IP: 193.227.223.* 01.10.01, 15:13
            A kto bedzie mierzył? i czym się mierzy IQ? centymetrem?
            • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:14
              mierze ja jako autor
              mierzyc bedziemy wlasciwym testem z
              zestawem wlasciwych pytan
          • Gość: roro Re: watek dla inteligentnych IP: 217.8.191.* 01.10.01, 15:14
            O ! Przepraszam, wszedlem tu przez pomylke.
            • rigel Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:15
              Gość portalu: roro napisał(a):

> O ! Przepraszam, wszedlem tu przez pomylke.

o! to widać.... ;-)
            • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:15
              to prosze szybko opuscis lokal
              • Gość: @ Re: watek dla inteligentnych IP: 193.227.223.* 01.10.01, 15:16
                A co można zjeść w tym lokalu oprócz strawy duchowej?
            • Gość: aniela Re: watek dla inteligentnych IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:16
              szłam śladami rora. jestem przypadkowym przechodniem.
              • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:16
                no ja bylam lepsza
                na twoj watek trafilam po 5 minuach
                tobie potrzeba bylo znacznie wiecej
                aniela, popraw sie
                • Gość: aniela Re: watek dla inteligentnych IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:23
                  reflex mi słabnie. poza tym wykonuję Bardzo Ważną Pracą.
                  • nanta!!! Re: watek dla inteligentnych 01.10.01, 15:26
                    widac te prace po tej dziurze budzetowej

• Gość: guest Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) IP: *.*.*.* 01.10.01, 15:27
                      • Gość: roro watek dla polinteligentnych IP: 217.8.191.* 01.10.01, 15:32
                        No teraz czuje sie jak u siebie. O czym ponawijamy?
                        • nanta!!! Re: watek dla polinteligentnych 01.10.01, 15:33
                          nie zgadzam sie
                          bo zaraz pojawia sie cwiercinteligenci
                          i o czym z nimi romzawiac???
                      • Gość: tequila Re: Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:32
                        Nanta co z tym testem
                        czy ja tez musze sie zmierzyc?
                        • nanta!!! Re: Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) 01.10.01, 15:34
                          dla Ciebie ulgowo
                          ze wzledu na walke z ciachami
                          mozesz wejsc ;))

• Gość: aniela Re: poobgadujmy IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:37
                            poobgadujmy nieobecnych. nie mogą się bronic
                            • Gość: tequila Re: poobgadujmy IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:43
                              Gość portalu: aniela napisał(a):

> poobgadujmy nieobecnych. nie mogą się bronic

coz za wspanialy pomysl Anielko ;}
                              kogo obgadamy?;\

• Gość: guest To może o mnie? IP: *.*.*.* 01.10.01, 15:48
                              > poobgadujmy nieobecnych. nie mogą się bronic

No to może powiedzcie coś o mnie:) gueście
                              -krótka charakterystyka od wyglądu po szare komórki.
                              Jak wróżki:)
                              • Gość: aniela Re: To może o mnie? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:52
                                aha jestes obecny. czuję to.
                              • Gość: tequila Re: To może o mnie? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:54
                                jak podgladasz to nic z tego (obgadywania)
                                ciagle gdzies jestes ale sie nie ujawniasz....
                                niesmialy czy co?
                                • Gość: guest Re: To może o mnie? IP: *.*.*.* 01.10.01, 16:22
                                  > jak podgladasz to nic z tego (obgadywania)
                                  > ciagle gdzies jestes ale sie nie ujawniasz....
                                  > niesmialy czy co?

Praccccuję i tylko czasem spoglądam w waszym kierunku
                                  (mam nadzieję że jesteście prawdziwymi Qbietami:) )
                          • Gość: tequila Re: Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:37
                            laskawco!!!
                            postaram sie nie zawiesc Twojego zaufania...
                            posiedze cichutko i poprzygladam sie inteligencji....;))
                            • nanta!!! Re: Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) 01.10.01, 15:39
                              alez nie musisz udawac myszy
                              odzywaj sie, cwicz plauszki ;)))
                              • Gość: tequila Re: Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:45
                                cwicze, cwicze ale wszyscy poszli
                                samam mam gadac to jest chore...
                      • Gość: Tato Re: Znowu zaczynacie post'cić tak że nie mogę nadążyć. Ja odpadam:) IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 15:46
                        Dzień dobry.
                        Ostatnio mierzyłem sobie ciśnienie. Mogę też zmierzyć IQ. Czekam na test.
                        • nanta!!! mierzenie IQ jutro 01.10.01, 15:47
                          i sie okaze ze nie ma co mierzyc
                          ale nic to, lubie wyzwania
                          te rekawice tez podniose ;)))
                          • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:50
                            aha ja mierzyłam sq. nie wiem czy wiecie że oprocz iq i eq człowiek ma sq. tzn
                            ja mam, wiem bo mierzyłam. ale za innych nie ręczę.
                            • Gość: Krokodyl Re: mierzenie IQ jutro IP: 212.244.106.* 01.10.01, 15:56
                              To ja się zapisuje...
                              Na jutro .Trochę poćwiczę to może zdam te testy. Jest jakaś kolejka ?
                              Jeśli tak to proszę mnie zarejestrować

pozdrawiam Krokodyl Wania
                          • Gość: Tato Re: mierzenie IQ jutro IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 15:55
                            Czy mam być na czczo?
                            • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:56
                              aha i żebyś nei jadł wieprzowiny dnia poprzedniego.
                            • nanta!!! Re: mierzenie IQ jutro 01.10.01, 15:56
                              i niewyspany
                              wtedy bedziesz reagowal najgorzej jak sie da
                              wyniki zostana zafalszowane i wstapisz do naszego klubu ;))
                              • Gość: Krokodyl Re: mierzenie IQ jutro IP: 212.244.106.* 01.10.01, 16:01
                                Ja bym tlko prosił żeby małą miarkę zastosować wobec mojej osoby...
                                No...tak do 5 na skali. To i inni będą się cieszyć że niby zabrakło punktów ,a
                                i ja się załapię...
                              • Gość: Tato Re: mierzenie IQ jutro IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 16:06
                                Pewnie, że będę niewyspany. Któż mógłby zmrużyć oko przed takim porankiem?
                                • Gość: tequila Re: mierzenie IQ jutro IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:12
                                  przemysl to dobrze!
                                  po ostatniej operacji, ktora przeprowadzala Nanta
                                  Rigel cos nieswoj ostatnio....
                                  dziwnie sie zachowuje...
                                  Nanta jest zdolna do wszystkiego ;))))
                                  • nanta!!! Re: mierzenie IQ jutro 01.10.01, 16:14
                                    no tylko bez przesady....
                                    ale milo posluchac ;)))
                                    • Gość: tequila Re: mierzenie IQ jutro IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:18
                                      nie to zeby Ci sprawic przyjemnosc ;)
                                      • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:19
                                        co za poranek ma być jutro?
                                    • Gość: Tato Re: mierzenie IQ jutro IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 16:20
                                      No to już drżę cały...
                                      • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:26
                                        zamkne okno.
                                        • nanta!!! Re: mierzenie IQ jutro 01.10.01, 16:33
                                          aniela to jest watek dla inteligentnych
                                          co ty tutaj robisz, co???
                                          i zostawic otwarte okno prosze
                                          ja lubie swieze powietrze ;)
                                          • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:35
                                            nie ma wątku dla geniuszy więc tu przycunęłam
                                          • Gość: Tato Re: mierzenie IQ jutro IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 16:39
                                            Oj, ciągnie mnie do tego otwartego okna. Skoczyć, przerwać cierpienia, zostawić
                                            udręki...
                                            Cholera, pierwsze piętro. Najwyżej do kiosku skoczę
                                            • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:40
                                              aha dręczą Cię problemy egzystencjalne i kusi śliski parapet? nie wiesz kim
                                              jestes skad przychodzisz i dokad idziesz?
                                              • Gość: Krokodyl Re: mierzenie IQ jutro IP: 212.244.106.* 01.10.01, 17:11
                                                No właśnie QUO VADIS Tato ?
                                                • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 17:14
                                                  do świetlanej przyszłości jak sądzę :)
                                                  ja tymczasem udam się w str. parkingu. to dobra strona jest, uważam,.
                                                  • nanta!!! Re: mierzenie IQ jutro 01.10.01, 17:16
                                                    kochani
                                                    mocno caluje i zegnam do jutra
                                                    pa pa
                                                  • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 17:22
                                                    zarygluję drzwi. okna storami zasłonię. nawet lufcik zamknę. i wysypie pod
                                                    drzwiami trutkę na nanty.
                                                    z anielskim pozdrowieniem :)
                                                  • Gość: nanta Re: mierzenie IQ jutro IP: 19.150.112.* 01.10.01, 17:26
                                                    dzisiaj ja zamykam
                                                    a trutka po co? mnie nic nie bierze
                                                    nbiezniszczalna jestem
                                                    caluje pa
                                                    aniela ciebie nie, wiesz;))
                                                  • Gość: smoky Re: mierzenie IQ jutro IP: 212.244.106.* 01.10.01, 17:23
                                                    ale czym jest czas?
                                                  • Gość: Tato Re: mierzenie IQ jutro IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 17:40
                                                    To nie żadne problemy, tylko przeciąg się ogromny zrobił. Trzymam się
                                                    klawiatury, żeby mnie nie wywiało.
                                                  • rigel Re: mierzenie IQ jutro 02.10.01, 06:59
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> ja tymczasem udam się w str. parkingu. to dobra strona jest, uważam,.

wiem, ze ten watek jest zamkniety, ale nie potrafie odmowic sobie drobnej
                                                    zlosliwosci... ;)))))))
                                                    Aniela! wszystkie auta juz sa umyte, to po co tam idziesz? ;)))))))))))
                                                  • Gość: aniela Re: mierzenie IQ jutro IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 08:17
                                                    rygiel powinieneś był sie powstrzymać. teraz muszę to zrobić: won. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka