Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      joga

joga

(7 wyników)
    • witam! chciałbym się dowiedzieć,gdzie w tychach można pójść na kursy jogi. może ktoś na forum podzieli się ze mną informacjami na ten temat? szukam też osób,których interesuje joga (i pokrewne tematy,np. kultura i religia wschodu itd.) i chciałyby sobie o niej pogadać... pozdrawiam!
    • wie ktoś może czy w Tychach znjadę szkołę jogi? a może coś alternatywnego - np: tai-chi? szukałam informacji w necie, ale nic nie znalazłam:(
    • miśku jogi jodyno uszatku puchatku przecietny bezrobotny ignor miśku z oklapniętym uszkiem, misku z jednym uszkiem postawionym, miśku z oklapnietymi uszkami, misku bez uszu a z wozem drabiniastym, miśku bez wozu drabiniastego..i jak inaczej tam sie zwałeś.. osobiście wolałem jeżeli występowałeś jako osoba zalogowana na forum... łatwiej sie z tobą rozmawiało, mimo, iż rzadko z tobą się zgadzałem.. IP a zwłaszcza sposób pisania postów powoduje iz łatwo przynajmniej dla mnie Cie rozp...
    • Tak po lekturze wpisow można by sądzic, ale może się mylę???
    • Czy jest gdzieś joga w Tychach? Byłabym wdzięczna za jakieś info, coś mi się kiedyś obiło, ale to było dawno i nie jestem pewna.
    • Joga(6)

Gdzie w Tychach można poćwiczyć jogę??? Czy ktoś wie? A może chodzi? Proszę o informacje i z góry dziękuję:)
    • Ktoś tutaj nie dawno powiedział ,że jak ja się wyciszę to się nic nie zmieni. I miał rację. Tak się składa, że też skorzystałem z kupy wolnego czasu i odłączyłem się na 3 dni 3 dni nie tykałem klawiatury a tu proszę, jestem tak popularny,- że wszędzie mnie pełno, aż sie sam przeraziłem. Basturk Ty przeszedłeś samego siebie ! Ostatnio nawet łudziłem się ,że siedzi jeszcze w tobie odrobina porządności. Nawet nie przyszło mi na myśl, aby Ci deptać po piętach, co nie ukrywam robiłem o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się