joga

(9 wyników)
  • Witam! Chciałabym się zapisać na zajęcia z jogi dedykowane specjalnie dla ciężarnych (bo zdarzało mi się chodzić na zajęcia "ogólne" i z pewnością niektórych asan nie byłabym w stanie, a pewnie nawet nie powinno się robić w ciąży). Czy mogłybyście mi polecić jakieś zajęcia w Warszawie? Najlepiej okolice Ursynowa Będę bardzo wdzięczna :)
  • chętnie zaczęłabym ćwiczyć i najchętniej joge. możecie coś polecić? w Warszawie. no i kiedy najlepiej zacząć, jestem w 11 tygodniu
  • Szukamy (6 osób) zajęć z jogi dla mam - wzmacniających kręgosłup, mięśnie brzucha, otwierających klatkę piersiową itd. Idealnie byłoby, gdybyśmy mogły przyjść z dziećmi, ew. zaprosić nauczycielkę/a jogi do domu na zajęcia raz w tygodniu. Czy wiecie o takich zajęciach, albo może znacie "dojeżdżających" nauczycieli jogi? m
  • Czy wasze dzieci chodzą na jogę? Czy możecie polecić któryś z ośrodków organizujących takie zajęcia?
  • moje drogie, od 18 tygodnia (a jestem już w 36) chodze na jogę dla kobiet w ciąży - specjalny, indywidualny tok, prowadzony przez specjalistę. Grupa jest mała 2- 5 osób. Czuję sie bardzo dobrze - myślę, że ćwiczenia jogi mają na to duży wpływ. Chciałabym się z Wami podzielić tym kontaktem, bo myślę, że na prawdę warto. www.hathajoga.pl Ja już niedługo przestanę, ale myślę, że po połogu powrócę tylko już na jogę dla "normalnych":). Gdybyscie chciały wiedziec cos więcej - piszcie. ...
  • Czy znacie takie miejsca w stolicy, gdzie mama na urlopie wychowawczym/macierzyńskim może poćwiczyć a jej pociecha gdzieś w pobliżu znajdzie opiekę w dobrych rękach?
  • Witam, jeśli znacie fitness kluby w Warszawie (najchętniej okolice Pragi Pn,Targówka,Brudna,Tarchomina), które proponują zajęcia dla kobiet w ciąży w godzinach popołudniowych to baaardzo proszę o podanie adresu i/lub telefonu. Z gory dziękuje
  • czy któraś z Was namierzyła jakieś fajne zajęcia? najchętniej pochodziłabym na jakąś gimnastykę na basenie, ale w fitness park ją zawiesili a drugiej nie znajduję. alternatywna opcja to zajęcia gimnastyki/jogi, na które mogłabym chodzić z córcią 2,5letnią? i w ogóle jaki basen polecacie żeby się nie bać do niego wejść? potrzebuję ruchu dramatycznie, uważam że zbyt duży jest udział sadełka w moim brzuszku:( no i chciałabym być w lepszej kondycji tym razem. może jak się wygimnasty...
  • Długo zwlekałam, ale czas najwyższy zadbać o swoją kondycję do porodu :) Najbardziej chciałabym chodzić na zajęcia dla ciężarówek na basenie ale w sieci znalazłam raptem dwie propozycje - Konstancin i "Nowa Fala" na Woli - Konstancin za daleko, a na Woli nie te dni i godziny. Nadal pełna zapału zaczęłam szukać więc innych zajęć, tj. joga, pilates, itd. I tu się załamałam! Owszem, zajęcia są organizowane w różnych placówkach, ale zawsze w godzinach dopołudniowych, kiedy statyst...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się