joga

(3 wyniki)
  • Nie zalezy mi na karierze dajacej duze pieniadze. Chce robic cos, co autentycznie lubie. Znacie kogos, kto utrzymuje sie jako instruktor jogi?
  • Dostalam od Mikolaja Wii Fit, kilka dni uplynelo nim to odpakowalam gdyz jakos sceptycznie bylam do tego nastawiona, wydawalo mi sie ze to jest tak samo jak z cwiczeniami przed telewizorem...dobre na chwile, a potem i tak powraca sie na sofe :-) Ale jestem naprawde pozytywnie zaskoczona, fajnie jest to ze jest to tak personalne, analizuje wyniki, ma fajne, ciekawe cwiczenia.. Tylko sie niesamowicie zniechecilam gdy wyliczylo mi ze jestem "fit" na 53 lat ..ale juz wczoraj mialam 48...
  • poczytalam podobny watek na dziewczynach po 30 i takl sobie pomyslalam ,ze moze zrobimy podobny lokalny. Napiszcie prosze jakie macie sprawdzone towary do codziennego uzytku tzw grocery: proszki, morozonki, jaki tunczyk w puszce, kremy, szmpony etc Panowie - bardzo prosze o tolerancje :) przeciez chcecie poznac co jest dobre wsrod tej masy bylejakiej. Ja polecam: plyn do naczyn Ultra Sun Light Glad Cling wrap Przecier pomidorowy w kartoniku Oliwe Bertolli Olej Wesson /Can...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się