joga

(5 wyników)
  • Poszukuję miejsca gdzie organizowane są zajęcia jogi dla początkujących, ale w godzinach do 14 - 15-tej. Wszędzie gdzie trafiam są po południu. Czy ktoś może podpowiedzieć mi jakieś fajne miejsce? Pozdrawiam. Agata
  • Drogie mamusie....chciałabym zrzucić brzuszek po porodzie, odzyskać talię gdzie blisko centrum mogę poćwiczyć i jakiego typu ćwiczenia polecacie. Nie znam się na tych jogach, pilatesach i innych. Poradźcie coś. Z góry dziękuję
  • Przeklejam z forum joga: Od 10 maja do 12 lipca w każdą sobotę zapraszamy na bezpłatne zajęcia jogi w Twoim mieście. Wiosną przybywa nam energii, ciało i dusza rwą się do słońca. Bardziej dokucza nam pośpiech i ilość obowiązków. Częściej myślimy o wyjściu w plener, kocu, trawie i znalezieniu własnej małej ciszy. Cykl imprez JOGA NA TRAWIE jest odpowiedzią na potrzebę relaksu i równowagi tak pożądaną przez mieszkańców miast. Zapraszamy do wspólnej praktyki jogi na świeżym ...
  • Może ktoś wie, gdzie można systematycznie chodzic na jogę na Widzewie? Podobno jest joga dla mam w tym nowym przedszkolu Montessori przy kościele na Lermontowa, a dziecko można zostawić na czas ćwiczeń pod opieką. Czy któraś z mam była moze na fittness lub jodze w tym przedszkolu? Zapewne tam można skorzystać z oferty dla mam tylko w godzinach pracy przedszkola? A może są jakieś inne miejsca? Dzięki Monika
  • Może macie jakieś namiary na klub w którym możliwa jest opieka nad dzieckiem podczas ćwiczeń mamy. Gdyby ten klub znajdował się jeszcze w okolicach Chojen to byłoby ekstra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się