rudy_ogonek Re: Casto Popularna 06.10.09, 19:26 to forum zostalo zmoderowane? Kto tam jest dyrektorem? Odpowiedz Link
uczciwa_1 Re: Casto Popularna 15.12.09, 22:21 Bardzo arogancki Pan. Ani dzień dobry ani dowidzenia. Wielki Pan Dyrektor po podstawówce-zakładam się że nie ma żadnego przygotowania menagerskiego.Czekam, może Go wymienią bo strasznie psuje atmosferę pracy,przeszkadza zamiast pomagać i tak twierdzą u nas wszystcy. Powinien zmienić pracę na jakieś samodzielne stanowisko (może rozwozić gazety)-tak żeby mieć jak najmniej kontaktu z ludźmi.Jest niezwykle tokstczny a na dodatek stwożył sobie wąskie i hermetyczne grono współpracowników którzy Go oklaskują a On ich promuje.Szkoda. Odpowiedz Link
lord_vader8002 Re: Casto Popularna 11.01.10, 21:09 popieram cię jak najbardziej a wisz co mnie ten pan to przypomina byłego prezydenta Rosji i to nie tylko z wyglądu ale też ze sposobu działania Odpowiedz Link
tetratec Re: Casto Popularna 08.01.10, 23:32 Chodzą słuchy, że będzie koniec świata za dwa lata. Odpowiedz Link
lubianawcasto Re: Casto Popularna 12.09.10, 22:12 Ostatnio po otwarciu Okęcia jest wyjątkowo nerwowy - robi rewolucje i dużo krzyku - cały On znowu zapierdziel na maksa a potem nic aż do następnej akcji. A wystarczy się rozejrzeć po hali...tragedia. Odpowiedz Link
japko1125 Re: Casto Popularna 12.09.10, 23:03 Ja sądzę, że niektórzy dyrektorzy do głąby na maksa. Biegają po hali obsługują klienta a huj wiedzą- nie mówię, oczywiście o wszystkich. Osobiście znam dwóch (a to wystarczy, by mówić dyrektorzy...) którzy wkręcili moim znajomym gówno, które w ogóle niczemu nie służyło- wydali pieniądze, paliwo i nerwy, by wrócić oddać towar i pojechać do konkurencji kupić prawidłowy materiał. Fachowcy, huj wiedzą a wpierdalają swoje głupie pyski na sklep. Odpowiedz Link
nod2010 Re: Casto Popularna 13.09.10, 18:24 Gratuluje pięknego słownictwa jeżeli tak zwracasz się do klientów to brawo!Pewnie rodzice są dumni z twojego wyrażania emocji. Odpowiedz Link
japko1125 Re: Casto Popularna 14.09.10, 14:31 Klientów to ja mam, w kakaowym oku. Co do rodziców, nie wpierdalają dupska w sprawy o których nie mają pojęcia. Pomyśl człowieku, co ma taki klient pomyśleć? Obsługuje, doradza Ci dyrektor sklepu, kupujesz materiał a za godz. zapierdalasz 40 min. do casto, bo stary źle Ci doradził- a ekipa kasuje godziny. Odpowiedz Link