Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      kot

kot

(5 wyników)
    • Mój syn z synowa maja dwa koty. Jeden im choruje .Ma kłopoty z trzymaniem moczu i za duzo białych krwinek. Boję się ze złapał coś powaznego i zarazi synową która jest w ciązy.Gdzie mozna pr\zebadać te koty np na bartonelę. Bo weterynarz do które chodzą twierdzi ze od kotów niczym się nie zarazi.Teresa
    • Witam! Jeszcze raz poruszam temat ochrony naszych zwierząt (i przy okazji nas) przed kleszczami. Chodzi mi głównie o koty! Mam w domu dwa i pomimo stosowania preparatów Frontline te małe dziady wciąż wczepiaja im się w sierść i przez to są przynoszone do domu. Oczywiście niektóre im w sierści zdychają ale chcę jak najbardziej zapobiec wypadnięciu ich np. na podłogę w domu. I tu moje pytanie do Was drodzy Forumowicze - jak zabezpieczacie swoje kociaki które nauczone są przebywać ...
    • jak juz pisałem w innych wątkach mam od prawie roku psa tzn.nie ja ale mieszkający z nami dorosli synowie.Ja nie jestem tym zachwycony chociaż kocham psy i jak chłopcy byli mniejsi to tez mielismy jednego w domu.Uczyłem ich kochac zwierzeta i teraz to sie mści.Panicznie boję sie tego że pies mimo zabezpieczenia przyniesie na sobie kleszcze do domu.No a pies w bloku to wiadomo poniewiera sie wszędzie.Znajomy mnie pociesza ze kleszcze od psa nie przechodza na ludzi ale w to to ja...
    • Sezon na kleszcze się rozpoczął :( Wczoraj zdjęłam pierwszą dorosłą sztukę z mojego kota. A ponieważ kicia jest kastratem i trzyma sie blisko domu, a właściwie trawnika kolo domu, to zaczynam panikować.
    • Niestety badanie na koinfekcje potwierdziło, że mam bartonelle... Spodziewałam się tego bo od dziecka mieliśmy kocurki (czasami wychodzące) i od dziecka mam powiększone na stałe niektóre węzły chłonne.... moja 6 letnia córka też ma powiększone pod pachami.... Teraz też mam dwa koty - nie wychodzące. Bardzo kochane rudzielce!!! Co dalej z nimi - badać i leczyć... bo przecież nie możemy się tak leczyć i infekować nieustannie... a zadrapnięć przy zabawie nie da się uniknąć !!! czy ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna