Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      kot

kot

(4 wyniki)
    • Czy wiecie, które linie lotnicze pozwalają na przewóz zwierzęcia na pokładzie charteru do Sharmu?? Jakie warunki trzeba spełnić i jakieś dopłaty...?? Dzięki za info i pozdrawiam wszystkich. :-)
    • Mam nadziję, że wielu POlaków ma wrażliwe serca i Ci którzy będą płynęłi felukom po Nilu, do ogrodów botanicznych Kirchnera wezmą ze soba jkieś jedzenie z obiadu(rybki, miesko) dla kotów w tym ogrodzie.Widok tych zwierząt jest porażający, są wygłodzone i przerażliwie miauczą, prosząc o jedzenie, czegos takiego wzyciu nie widziałam. Wiem, ze wielu z Was ma w domach swoich milusińskich i kocha zwierzątka, więc jeśli nie zapomnicie wziąć tym kotom trochę mięska z obiadu, to bedzie to dobry uczyn...
    • Po tragedii, która wydarzyła się w ostatnią sobotę (po 14 latach uśpiłam na swoich kolanach naszego Kota bardzo powaznie chorego na nerki) i w związku z faktem, że koty były w naszym domu jeszcze zanim się urodziłam, jak również za namową wszystkich, włącznie, a może przede wszystkim, z naszym wetem, podjęłam dość spontaniczną decyzję o przygarnięciu małego kociaka. Ponoć to najlepsze lekarstwo. Nigdy nie zastąpi mojego Kota, ale może uda się wprowadzić do domu odrobinę radości i...
    • nic wiecej nie napisze- sama wiesz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się