kot

(3 wyniki)
  • Brygida nie przejawia większej pretensji do rozumu. Jej ograniczona sprawność umysłowa nie pozwala na obsługę poczty internetowej. Ten infantylny kretynizm jest jednak szalenie zabawny dla niej oraz całego grona jej przyjaciółek, przyjaciół – gejów, nieszczęśliwie dobieranych partnerów, a przede wszystkim – dla czytelników, poznających kolejne przygody kolejnej Brygidy. Brygida jest osobą po trzydziestce, pracuje najczęściej w jakimś wydawnictwie, jednak nie ma bladego pojęc...
  • gdzieś czytałam że hemingway moczył sobie nóżki w wodzie. był nagi podczas pisania swoich powieści. ktoś tam wąchał zgniłe jabłka ja natomiast uwielbiam gdy 1) drapie kota uchem. 2) siedzę w zielonym fotelu 3) jem paluszki a wręcz idealnie gdy jest po północy. wtedy to mogę pisac i pisać. a wam kiedy najlepiej się pisze?
  • Zacytowalam przyjacielowi, ktory mieszka za granica fragment dyskusji na forum. Sam szuka odpowiedzi na postawione przez Was pytania. Jak, do kogo pisac w dzisiejszych, szalonych czasach, gdzie publikowac. I on napisal opowiadanie... ...Mróz trzaskał, była piąta rano, powolutku zaczęło się rozwidniać. Niektórzy ustawili się przed gnijącym barakiem przed północą, okutani w szmaty, worki i grube gazety, stali sztywno. Jednak z górnej części ich korpusów rytmicznie ulatywał nikły dymek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się