kot

(27 wyników)
  • ..i podzespołu mruczącego..:-) Piękne motto to Pulpeta dla Alice też podnieta by coś o Maciusiu stworzyć w dniu kundelka hołd mu złożyć przecież nie jest to "rasista" sprawa bardzo oczywista..;-)
  • bo potraktować tak bałamutnie mnie, białogłowę pełna cnót. Jakże on mógł, jakże mógł. Miał przyjść , nie przyszedł olał kobitę [img]https://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif[/img] a teraz łzy. Ty okrutniku, łajdaku ty... Ja jestem tutaj, a ten hen.. Gdzie? Niewiadomo.Bo gdzie jest [b]sen[/b]?
  • ŚDK(5)

Hej! Dzisiaj Światowy Dzień Kota mamy A więc pozdrawiam wszystkie kocie mamy Każdy przecież chce mieć kota na stanie A kto go nie ma, na pewno dostanie! Kotka można także sobie zakupć Gwarancja, że nie będziecie się nudzić Kot ci zamruczy, gdy jesteś znużona Zastąpi męża, gdyś za nim stęskniona I on cię wyleczy gdy jesteś chora Nie musisz lecieś do swego doktora Jak widać koty same plusy mają Swym gospodarzom radości dodają
  • Weterynarza dziś zaliczyłam z moim kocurem u niego byłam ogromny ropień między łapkami powstał w wyniku walki z kotami zabieg Maćkowi przeprowadzono w zielony kaftan potem wsadzono po głupim jasiu do tyłu chodził a w poczekalni strasznie zawodził teraz codziennie będą zastrzyki i koszty przez te kocie wybryki.:-(
  • Gdybym ja był hrabiem Życie bym odmienił Jan jajecznice by zrobił Żwirek kotu zmienił Glizdę na hak założył I wędkę zarzucił Ja bym rybki łowił disko polo nucił Ja bym se perfumem pod pachami raczył A Jan by grę wstępną Dla mnie z Krychą zaczął
  • Były sobie raz dwa kotki Takie ładne jak maskotki I ze soba dialog miały O czym one rozmawiały? Może kocia pani zdradzi? Z ich mową wszak sobie radzi youtubisie www.youtube.com/watch?v=lSDFzg8_Wfg
  • co tu począć,kurczę klops chyba będę pluć i łapać albo się po głowie drapać dziś na nudę nie mam rady kto ma łeb nie od parady może pomysł jakiś ma już z tej nudy jestem zła nie mam chęci do roboty gdzieś polazły moje koty nawet nie mam z kim pogadać więc na forum będę biadać;(
  • dzień cały znicze zapalamy a zaraz przyjdzie plucha i słota bo mija szybko jesień złota jeszcze w ogródku liście zagrabię i rękawiczki na zimę sprawię i trzeba jeszcze wodę odłączyć tym ogródkowy sezon zakończyć...
  • Wielki Kociarz zachorował i niestety nie świętował taki dzień bez prezydenta? to strata dla tego święta!
  • Kiryski(5)

Oto me kiryski Słodkie jak iryski Stadkiem raźnie se pływają Oczkami nieraz mrugają Fajne mają pyski [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ri/hb/imoj/8HTNKZPVg2R5jG3QuB.jpg[/img]
  • nareszcie będzie ktoś kto pamięta że w życiu ważny też bywa rym ja tam za Bronkiem pójdę jak w dym
  • jestem podobna do mego psa gwiazdy także tę cechę mają szczególnie kiedy się uśmiechają www.plotek.pl/plotek/51,79592,7098395.html?i=0
  • Ciemno wszędzie ,bo brak światła a do domu postać wkradła się w postaci włamywacza na paluszkach sie zatacza i cichutko wszędy snuje oraz sprzęty obmacuje. Nagle słyszy :Jezus cię widzi Więc zadrżał cały i się zawstydził Wymacał kontakt ,światło zapalił bo mu ze strachu świat się zawalił. Patrzy!Papuga!Więc pyta grzecznie: Jak sie nazywasz ?,a ta jak skrzeknie: Mojżesz!!Włamywacz pyta:kto nazwał ciebie? myśląc ,że Mojżesz to tylko w niebie. Papuga łebek przekrzywiła , spo...
  • Światowy Dzień Kota w niedzielę a kto dla kotów zrobił wiele? kto Kociarzem Roku zostanie? zadecyduje głosowanie ja głos swój daję Kaczyńskiemu jego kociarstwo równe memu.
  • Zrobi z tego się afera? samolocik dla premiera bo na Śląsk się dostać trzeba a najszybciej drogą nieba zgarnął Tusk więc Tupolewa pan prezydent się pogniewa bo miał lecieć na Słowację wziął ze sobą delegację i się udał na Okęcie a tam , macie wy pojęcie samolotu nie ma! granda! wzięła go Tuskowa banda! jakim prawem tak zrobili prezydenta wyprzedzili musiał czekać aż godzinę z gniewu tylko łykał ślinę oj nieładnie , drogi Donku trzeba było stać w ogonku i powstrzymać swoje ch...
  • A jak dywan wytrzepiemy Święta z kotem już zaczniemy W święta obca Wam powaga Mój kot życzeń się domaga
  • Fraszki(4)

Pewien ekspert co się zna piękny.piesek nicka ma Piękny.piesek to nie kura ma chorobę Pasteura Piękny.piesek bardzo śliczny weszki w wierszu często liczy Piękny.piesek jeśli taniec lepiej załóż mu kaganiec
  • Apel (11)

Straszna rzecz to ,niesłychana!!!!!!! W poniedziałek wstajesz z rana, na zegarek patrzysz grzecznie, widzisz ,że to samo wiecznie. ale cosik nie pasuje, śpiącą jesteś ,wszystko psuje ta świadomość ,że kradzieży dokonano na rubieży:))))) Snu godzina cenna znikła więc afera stąd wynikła. Śpiochem jestem ,lubię spać, więc zwołuję "śpioszą brać" Bunt podnieśmy ,by oddali to co niecnie nam zabrali!!!!!!!!!!
  • kiedy(5)

kiedy rano nogi wstaną to gdzie dążą? gdy po domu sobie krążą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się