kot

(8 wyników)
  • lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8335102,Nauczycielka_IX_LO__Jestem_lesbijka_i_juz_nie_ucze.html jeśli dla pani coming out to jest SPRAWA to trudno się dziwić otoczeniu rzuciła obyczajową bombę i zwiała a takie mam wrażenie, że kwestia seksualności mocno drugorzędna raczej zawiść, że taka wszechstronna, medialna, głośna i pełna wyrzutu tego głośna mieli prawa nie lubić bo kto chce, żeby głośno o nim mówiono "kołtun" czy do lesbijek i przedstawicieli innych mniejszości trzeba wydz...
  • Przyszła kryska na Matyskę. Druga jest już po. Źle to zniosła, ja też nie dobrze, choć z innych powodów. W gabinecie mówili: Pani taka nakręcona. Tylko Wy wiecie jak to jest, kiedy robi się z wysiłkiem to co się powinno. Tymczasem dusza chce się zamknąć w swoim pokoju w ciszy i samotności żyjąc w wirtualnym a nie realnym, obcym nadal świecie.
  • Ciemno i zimno. Pies najbardziej pokrzywdzony, chociaż w porównaniu z jego psią codziennością nie powinien narzekać. Miska pełna była, posłanko z ciepłej kołderki, tyle że nie na pokojach a w sieni.Dziewczynki zawinięte w pierzynę, tylko nosy na wierzchu. Do tego gra jakaś dziwna wschodnia rozgłośnia, chyba ukraińska. Radio tu tak ma, że się przestawia z jednej fali na drugą wedle własnego uznania. Pogra, znudzi się i znów zmienia. A niech mu będzie, znośnie, rozgrzewająco grają. Z gwin...
  • domo(4)

Odkryłam niedawno taki program telewizyjny i wpadłam w pułapkę oglądactwa.Najbardziej podobał mi się program o śmietnikowych zbieraczach sprzętów, które potem przerabiają na domowe cudeńka i koszmarki. Jestem pewna, ze na stare lata będę śmietnikową babcią, to już postanowione. Poza tym koty szalone, podróżne okazują się być i wodnymi. Wpadają z lubością do pełnej wanny i o zgrozo do otwartego kibelka. Kibelek ma przykrywkę, ale one to robią w tym krótkim momencie kiedy się ją podnosi. ...
  • to już jest nie do wytrzymania. pan Skalski mówi wstać z łożka i usiąść, gdy się nie udaje. i się zwleka człowieczyna, siedzi, głowa się chyli i się nic nie dzieje ponadto. melisa wychlana. i mleko. i ciepła kąpiel. i coś się niegłupiego jednak zrobiło. się popracowało. i zmordowanie ponad siły. ale nic nie pomaga. i się napatacza ta scena, gdy Pacino już tylko chce spać - niech zdechnie, ale spać. psy, się sądziło, są wspólczujące. a tu kot przygarnięty, bo trzeba było...
  • Koty(15)

no i ogromny na koniec smutek dziś. w każdym razie się starało mocno. co można jeszcze zrobić dla tej Pani ? powiedzieć, że do wzięcia 9 kotów. 6 rasowych, 3 bez rasy. kto chce ?
  • czytając bzdury coraz bardziej wierutne- na kotleta i to kotleta z kota najlepiej z jednego z kotów Pani Izy która dokarmia podwórkowe wywalając pół swojej emerytury codziennie dla nich gotuje do tego współzawodniczyć musi o te koty i inne, które też na jej jedzenie przychodzą z panią z drugiej strony podwórka która też nosi jedzenie na wieczornym spacerze z moją Fa widziałam akcję podprowadzania kota przy pomocy ochłapu jakiegoś mięcha nie ma czystych wojen i ta Wasza kr...
  • ze sie koty topi to standart. mnoza sie jak kroliki, a nikt ich nie chce. male sa slodkie, stare to problem i mecza sie w schroniskach. moze lepiej na starcie papa. a starymi sie zajac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się