kot

(4 wyniki)
  • Ponieważ jestem ogromną miłośniczką kotów postanowiłam rozpocząć nowy wątek o kotach właśnie - chyba takiego jeszcze nie było? Otóż to czego dowiedziałam się na jednym z greckich campingów bardzo mnie zasmuciło i może warto aby inni też o tym pomysleli. Jak wiecie w greckich tawernach i na stołówkach (tych otwartych) widok kilkudziesięciu miałczących kotów oblegających stoły i "proszących " o pożywienie nie jest niczym nadzwyczajnym. Oczywiście jak wszyscy chętnie dzieliłam się z ...
  • Byliśmy w druguiej połowie czerwca w Georgia Vicky, strasznie jestem ciekawa, jak sie teraz maja koty, zwłaszcza piskowo biała kotka z synkiem (albo córką) czarno-białym podrostkiem. Czy ktoś moze zaspokoić moją ciekawośc?
  • serce sie kraja gdy widzi sie te wychudzone i wygłodzone kocurki, zwłaszcza te opuszczone przez matki maleństwa, w okolicach hoteli wykradnijcie dla nich zawsze rano podczas śniadania plasterek szyneczki czy serka ;) z głodu jedza prawie wszystko!
  • Siedzę w hotelu w paralii i wyję. Nie wybierajcie się tu. Wszędzie sa głodne chude i chore psy. Co mogę zrobić? Nic! Chcecie przymykać oko na rozerwane ciałka szczeniaków i zagryzionych kotów robić zakupy? Chcecie jeść w tawernie gdy patzry na Was chory pies. Proszę bardzo. Dalczego Grecja nic z tym nie zrobi. Prosze o pomoc! Gdzie można napisać? czy nei istnieje żadna fundacja pomagająca zwierzętom w tym strasznym kraju? Co to za ludzie. Błagam. Pomóżcie. Jak można tu pomóc zwierzęciu, potr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się