kot

(7 wyników)
  • bo musiałam trochę wyrżnąć, a teraz mnie jeden taki straszy, że jej nie odrośnie.
  • ...(8)

gdy ktoś umrze, to chyba często się myśli nie tylko o osobie, która odeszła, ale też o własnym do niej stosunku. i pomaga, gdy się jest pewnym, że nie było złych czy niecnych zachowań. ni nawet jednej niedobrej myśli. a mogła się zdarzyć, choćby ze zmęczenia. ale nie. nie zdarzyła się. umysł funkcjonował normalnie. ciało nie. wyciągała ręce prosząc o pomoc w każdym na łóżku ruchu. i to takie dziwne. w ostatnich godzinach sama chciała wstawać, odkrywała się, próbowała usiąść. ...
  • Okazalo sie, ze w chinskim, krolik jest kotem! www.abcgospodyni.pl/kot.html
  • Za bardzo ściągnięty kucyk? fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gc/ig/cggy/1Rd0ZifN5CbXxc2vqX.jpg Bo wtedy jest za bardzo napięta skóra na czole i robi się wytrzeszcz
  • Pytanie do Kociarzystów. Za punktów 100. Jaką bitwę tak naprawdę wygrały koty i dlaczego?
  • 21 kwietnia dniem czyszczenia pisuarów! Za szczoty i do roboty! Lepiej palić kota, niż rżnąć kaczora! Wszystkie małpki świata łączcie się! Ta w czerwonym też! Bliźniaki do Gabonu! Wanny do sądu! Wodni ludzie żyją w brudzie! [i](znalezione w necie)[/i]
  • za pozwoleniem Pani Wódz wrzucam informację o kociakach ocalonych od śmierci. Mają 10 dni, w miocie są wyłącznie rude (na 80% samce) i tricolor (na 100% kotki). Obie opcje dość rzadkie wśród europejskich krótkowłosych zwanych niesprawiedliwie dachowcami :) Właściciel matki zgodził się łaskawie nie zabijać miotu pod warunkiem, ze tuz po odchowaniu przez matkę zabrane zostaną przez właścicieli nowych. W razie zainteresowania mogę poprosić o fotki. Sytuacja nie jest póki co tragiczna, ale szuka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się