lena

(3 wyniki)
  • Napiszę ku pocieszeniu, jeśli ktoś ma też problem ze zgryzem krzyżowym. Jakiś rok temu, usłyszałam od ortodonty w IMiDie, że Lena ma wyjątkowo zły zgryz i czeka nas dużo pracy, a sukces jest niepewny. Jako osoba pogodzona z losem przyzwyczaiłam się szybko do tej myśli, wyobrażając sobie długie lata noszenia aparatu, i postanowiłam też zmienić ortodontę, bo wolę osoby nastawione na sukces ;)) W połowie grudnia zęby Leny nadawały się już do zrobienia wycisku i zaaparatowania. Aparat ...
  • Aniu Ty też w którymś poście wyraziłaś możliwość przesłania zdjęć Leny. Nasze dziewczynki są w podobnym wieku, więc chciałam zobaczyć jak wygląda Jej buziaczek. Pisałam już z prośbą o to w wątku " o skazie" ale bez odzewu. A teraz na fali tych próźb o zdjęcia przypomniało mi się to. Więc jśli nie sprawi Ci kłopotu - bardzo proszę. Pozdrawiam Beata.
  • Dzisiaj Pani prof obejrzała Lenkę i zdjęcie RTG szczęki w miejscu rozszczepu. przeszczep nie jest konieczny! bardzo się cieszę, bo do samego końca myślałam, że go nie unikniemy. Tylko mój mąż wierzył, że będzie dobrze. Za to za parę tygodni zrobimy w narkozie usunięcie dodatkowej dwójki, lekką korektę noska i dermabrazję blizny. Trochę się denerwuję, ale cóż. Ząb trzeba usunąć bo jest ich tak dużo, że zgryz dodatkowo się pogarsza. Pani prof zaproponowała termin zabiegu na przyszły...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się