Forum Turystyka Polska Turystyka w Polsce
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(5 wyników)
    • witam...w tym roku urlop wypada mi na pierwszą połowę listopada - :-( - i wciąż nie wiem co z nim zrobić...o wycieczce w regiony gdzie jest ciepło nie ma mowy...zostaje Polska i nadzieje na to , że podpowiecie gdzie można spędzić te 14 dni...ciekawie , aktywnie , z wieloma ciekawymi miejscami do zwiedzania...
    • Witam :) Wiem, że do listopada jeszcze kuuupa czasu, ale ponieważ muszę już teraz zapalnoawc urlop na 10.11 (poniedz), więc zapytywuję ;) Otóz : czy macie jakis fajny pomysł na 4 dni tamtego weekendu - raczej w Polsce (nie chce mi sie jesienną porą jeździć po dalekich zagranicach), a jako, że są 4 dni może być w innej części kraju niż moje Podlasie. czekam na pomysły :) - dzuięki z góry, Monika
    • Proszę polećcie jakiś fajny nocleg, pensjonat itp. Wybieram się z mężem i rocznym dzieckiem na kilka dni i szukamy noclegu w jakimś fajnym miejscu....nie interesuje nas odludzie , cisza i spokój...bardziej jakieś miasto gdzie będzie można wyjść na spacer, do jakieś knajpki, tak żeby było co robić jakby pogoda nie dopisała itp.Nie ważne czy może czy góry, czekam na propozycję:)))
    • chodzi mi o Mazowsze.
    • hej, co polecicie na te cztery dni ?, najlepiej żeby nie było daleko z Wawy, i nie jakieś miasto, coś do pospacerowania, rok temu byliśmy w Górach Świętokrzyskich, tak myślałam, że może Park Ojcowski ?, a Wy gdzie się wybieracie ? pozdrawiam i życze udanego wypoczynku, przy mam nadzieje ślicznej pogodzie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się