-
Hola amigos :)
Może ktoś chciałby się dołączyć i pozwiedzać ze mną Kubę? Mam już bilet i lecę na przełomie listopada i grudnia (w sumie 15 dni).
W planach chciałabym zjechać wyspę i odwiedzić między innymi Havanę, Pina del Rio, Trinidad, Cayo Coco, i Santiago de Cuba. Jeśli znajdzie się towarzysz podróży to szczegóły możemy sobie na spokojnie doprecyzować -jestem elastyczna i niekonfliktowa :)
Kto chętny niech pisze na: moniagaduszka@gmail.com
Pozdrawiam!
-
Witam,
Szukam towarzysza podróży do któregoś w w/w krajów w pierwszej połowie listopada, na tydzień czasu. Kogoś, aktywnego, kto nie lubi się nudzić i leżeć na plaży całymi dniami :)
-
Planuję wybrać się na 3-4 tygodnie, z plecakiem. W planach zwiedzanie, odpoczywanie, imprezy raczej okazjonalnie. Budżet ok 6500 pln.
Szukam kompanii do wyjazdu, zawsze we dwie osoby przyjemniej i ekonomiczniej się podróżuje.
Mam 33l, byłem już na własną rękę w Azji.
-
Mam 23 lata i szukam współtowarzyszki podróży do Egiptu - wyjazd na tydzień, ALL, do 2000zł (jeżeli będzie taniej to fajnie ale nie chcę wyjazdu do byle jakiego hotelu na pustkowiu). Termin musi się zawierać w przedziale 18-30 październik, ewentualnie 3-13 listopad. Generalnie chodzi o odpoczynek, leniwe dni na plaży ale chętnie zobaczę piramidy a wieczorami spędzę miło czas na mieście (ale bez przesady z imprezowaniem). Uczciwie uprzedzam że czekam jeszcze do piątku na decyzję koleżanki, któ...
-
Szukam koleżanki na wyjazd do Egiptu w październiku lub listopadzie. Najlepiej terminy ok 25-31.10.2010 lub 06-21.11.2010. Wyjazd na 7 dni z Katowic lub Krakowa. Jestem sympatyczną, raczej spokojną osobą. Mam 27 lat. Zależy mi na tym żeby złapać trochę słońca przed zimą, popływać i oderwać się od pracy :)
-
Poszukuje kolezanki na wyjazd w cieple rejony - myslalam o Kanarach. Wylot najchetniej z Wro, ale dopuszczam Poz, Kra, Wawe. Nachetniej poczatek listopada.
-
Szukam współtowarzysza/ki na wyjazd w terminie listopad 2011 lub późniejszym na wycieczkę Egipt wzdłuż Nilu z Rainbowtours lub inną o podobnym programie
Zamiast dopłacać do jedynki wolałabym przeznaczyc pieniądze na wycieczki fakultatywne :-)
Coś o mnie: mężczyzna przed 30 resztę szczegółw wymienimy na maila ;)
-
Szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd po 20 października. W grę
wchodzą wyjazdy tam gdzie ciepło typu 7+7 lub zorganizowanie
samodzielnej grupy do wyjazdu max 4 tygodnie np. Indie-Nepal, Wietnam-
Indonezja, itp.
-
Tak jak w temacie, poszukuje kogoś żeby nie dopłacać do singla. Na miejscu mam
swoje plany.
Pozdraiwam
-
szukam kogoś w zbliżonym wieku (ja 47, nie palę) kto też nie ma z
kim spędzić urlopu. może zaplanujemy coś wspólnie.
-
Hej! Może ktoś zainteresowany:
Kiedy: od 18 listopada do 2 grudnia..
Na ile: najlepiej całe 2 tygodnie (+/-)
Gdzie: najchętniej Kuba, moze być też inny kawałek Ameryki środkowej/południowej.. mogą być Malediwy, może być Zielony Przylądek.. ewentualnie tez inne kierunki... Byleby było ciepłe morze i.. coś co warto zobaczyć..
Forma: odpoczynek, zwiedzanie i znów odpoczynek.. czasu niedużo, ale zobaczyć coś można!!
Ktoś chce dołączyć?
Piszcie na maila to_ja_iza@gazeta.pl
-
---Najchetniej z NiEMIEC , kUBA, MEKSYK, DOMINIKANA, .
mogą BYĆ TEZ Malediwy.
Koleanka 30+
-
Witam,
chciałabym wyjechać na dwa tygodnie najlepiej koniec września początek listopada. Myślę o Maroku, Cyprze, Turcji może Tunezji - hotel o dobrym standardzie. Mam 40 lat i jestem z centralnej Polski. chcę poleniuchować i trochę pozwiedzać. Wykluczam wycieczkę wyłącznie objazdową. Biorę również pod uwagę wyjazd z kimś do dwóch jedynek gdyby takie życzenie było:-)))
Serdecznie pozdrawiam:-)))
-
Szukam towarzysza/towarzyszki podróży: 2-tygodniowa objazdówka po Maroku, najchętniej z Trójmiasta.
-
Chciałabym wybrać się do Tajlandii w listopadzie (ewentualnie grudniu) z
nastawieniem raczej na zwiedzanie niż plażowanie :) Szukam ludzi chętnych na
taki wyjazd - towarzyskich, odpowiedzialnych i lubiących przygodę. Dokładny
termin i plan do wspólnego ustalenia. Mieszkam w Poznaniu. Mam 30 lat.
-
Poszukuje osoby do pokoju by nie doplacac za oferte dla singla. Hotel w centrum sousse najlepiej i jakas opcja last minute:)
-
Listopadowy gorący długi weekend
Korzystając z listopadowego długiego weekendu, który przypada w dniach 11-13 listopada 2011 zrobimy sobie małą wycieczkę :-). Tym razem, ponieważ jest to krótki "długi weekend" (zaledwie 3 dni) nie będziemy jechali daleko. Wybierzemy się na Zaolzie do Cieszyna - polskiego i czeskiego, a wcześniej do Ostrawy, miasta leżącego na pograniczu Śląska Cieszyńskiego, Opawskiego i Moraw. Naszą wycieczkę skończymy w Pałacu Saturna w Czeladzi, który większość z nas już ...
-
11-14 listopada 2010 (długi weekend)
Wymyśliliśmy taką wycieczkę... w piątek zwiedzanie Berlina: Wyspa Muzeów, Pergamon, Alexanderplatz, Potsdamerplatz, wystawy, galerie, muzea, dyskoteki, nocne kluby... w sobotę największy na świecie park wodny Tropical - Islans, plaża, palmy, egzotyczne rośliny, architektura przeniesiona żywcem z Bali, Seszeli, Mauritiusa, relax w saunach różnego typu, masaż plecków w jacuzzi ( www.tropical-islands.de - jest wersja polska tej strony ), a w niedziele powrót...
-
Planuję wyjazd do ZEA w listopadzie z Rainbow Tours. Szukam osoby
towarzyszącej :) Mam 35 lat, lubię się śmiać i zwiedzać :)
-
Egipt, Jordania, Kenia - do uzgodnienia - szukam koleżanki - współlokatorki na wyjazd.
Jestem z Warszawy.