Forum Turystyka Europa Wyspy Kanaryjskie
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(23 wyniki)
    • Chciałbym wybrać się w listopadzie na Wyspy Kanaryjskie ale nie wiem na którą. Nigdy tam nie byłem. Lecę tam z dziewczyną, mamy ok 30 lat. Chcielibyśmy trochę poplażować, pozwiedzać, napić się wina, zjeść coś dobrego - tak po prostu wypocząć przez tydzień, wyluzować się od codziennego stresu. Poczuć jeszcze wakacje w listopadzie. Niby wszyscy polecają Teneryfę ale sam jeszcze nie wiem.
    • Witam, czy pod koniec listopada warto wybrać się na tę wyspę? Jakiej pogody można się spodziewać? Miałam lecieć do Egiptu, ale znajomi odradzają mi - o 16 robi się juz ciemno... Chciałabym się gdzieś dogrzać :-)
    • Jaki okres lepszy? Która wyspa?
    • czy ktoswybiera się może lubbył na tej wyspie bądź na wyspach ościennych w listopadzie? jak z pogodą? da sie poopalać?
    • kupiłem wycieczkę do costa calma na listopad, ale mam obawy czy to dobry miesiac, tzn chodzi mi o ceny wycieczek, wydaja sie korzystne, za dwa tygodnie PLN 3300, po drugie, chcemy sie troche wygrzac, czy to nie zbyt chlodny m-c, jest wiele opinii na ten temat. czy ktoś jeszcze zdecydowal sie na costa calma w listopadzie?
    • czy ma sens? czy to jeszcze będzie cierpły późny urlop?
    • Witam, wybieram się na Lanzarotte po 10tym listopada 2009 roku. jak narazie to wszędzie znajduję oferty Itaki za w miarę rozsądną cenę. ecco Holiday ma ceny dwu lub trzykrotnie wyższe i aż się dziwię skąd Oni te ceny wzieli. Mam pytanie do osób które były na Lanzarote z Itaką: jaki hotel polecacie???? Mam około 2 tysiace na tydzień, nie potrzebuję all inclusive, chcę poruszać się po wyspie autobusem kursowym. Bardzo proszę o porady na temat hoteli oraz czy poruszanie sie środ...
    • może ktoś ma info na ten temat, z góry dziękuje.
    • Leci ktoś na Gran Canarię 21 listopada z Warszawy? i pytania do tych, którzy już tam byli: jakich temperatur można się spodziewać w ostatnim tygodniu listopada? są szanse na opalanie? ;) Czy wycieczki fakultatywne organizowane są takie same jak w szczycie sezonu? Poproszę również o informacje o hotelu Gloria Palace Amadores ;) z góry dzięki za odpowiedzi ;D
    • Chcemy się wybrać XI/XII na 2 tyg na GC. Na razie bierzemy pod uwagę Itakę, bo są wyloty z Poznania. Moje pytanie czy rezerwować teraz (do końca sierpnia ok. 30% zniżki) czy czekać na last minute w listopadzie? Czy dużo jest wtedy mocno przecenionych wyjazdów? Mam jechać ja+mąż+3 letnie dziecko na 2 tyg??? Boję się,że czekając na last minute może nie być np. 3 miejsc w samolocie lub brak opcji wyjazdu na 2 tyg. Jakie macie doświadczenia? Ponadto jaki hotel polecacie z Itaki (z opcją A...
    • Witam, Wiem, ze mozna na internecie sprawdzic panujace temperatury na wyspach w czasie calego roku ale chcialbym sie dowiedziec co nieco od ludzi ktorzy spedzali tam wakacje wlasnie w tym terminie. Lece 23 pazdziernik do 5 listopad. Bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje o panujacej tam pogodzie w tym okresie. Lece na poludnie GC. Pozdrawiam
    • Czasu jeszcze co nie miara, ale zaczynam powoli planowanie. Mysle o wypadzie na Kanary w listopadzie na dwa tygodnie (moze trzy), jade sam i nie bardzo wiem gdzie i jak. 1. Czy listopad to juz "po sezonie" na Kanarach? 2. Chcialbym sie zadekowac nad morzem, rzecz jasna, w jakims przyjemnym miasteczku, ale nie za duzym. Chyba, ze w listopadzie nie ma tam juz tlumow. A wiec gdzie? Ktora wyspe byscie polecali, jaka miejscowosc? (Procz morza lubie tez piesze wedrowki.) 3. Przeciw...
    • Hej! Przeszukałam trochę archiwum i znalazłam polecane hotele dla starszych niż moje dzieci, więc mam do Was pytanie:pilnie szukam teraz jakiegoś hotelu na Wyspach-nie zdecydowałam się jeszcze na konkretną wyspę, gdzie mogłabym odpocząć z dwójką małych dzieci: 15 m-cy i 3 latka.Hotel powinien być przy plaży,mieć podgrzewaną wodę w brodziku,który jest oddzielony od dużego basenu,z fajnym placem zabaw, również dla 15-miesięcznego dziecka. Najlepiej oferta All Inclusive. Znacie taki hotel...
    • j.w :)
    • Witam, czy leci ktoś na Gran Canaria??? my 18 listopada z Warszawy...
    • Co polecacie i jak macie jeszcze hotel godny polecenia na wakacje 2 latkiem bede wdzieczna :)
    • jak w temacie...
    • Witam Wybieramy sie ( dwoje doroslych, 3 latek i prawie roczniak) w listopadzie na Kanary z nadzieja na zlapanie odrobiny slonca. Wstepnie myslelismy nad Lanzarota lub Fuertaventura. Znalezlismy kilka hoteli, ale nie moge znalezc na forum opinii o nich. Moze ktos byl albo slyszal cos? Lanzasur Club Barcelo Club El Castillo Clubhotel RIU Oliva Beach Playitas Grand Resort Pierwszy na Lanzarocie, nastepne na Fuertaventurze. Ostatni z HB, pozostale All. Jakies rady?
    • Czyli kiedy nie ma huraganów i w miare jest ciepło. Chyba listopad odpada, dobrze pamietam??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się