Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(4 wyniki)
    • Jaki jest Paryż w listopadzie ? Chodzi mi o pogodę, jakiej się można spodziewać ? Czy bywa bardzo deszczowo i mglisto ? Czy widać coś z wieży Eiffla ? Niestety, listopad to jedyny termin, w którym mogę się gdzieś wybrać :-( i stąd mój dylemat...
    • Wybieram sie za tydzien do Wiednia samochodem, bede jechal z woj. łódzkiego. Na www.route.de znalazłem droge przez Czechy, z przejściami granicznymi w Pietrowicach (PL-CZE), potem w kierunku OłomuncA, Brna, przejscie z Austrią i droga B7 w Austrii. Czy ktoś jechał taką drogą? Może są lepsze dojazdy. Przejazd przez Słowację odpada.Chodzi o droge przez Czechy. Czy są na tej trasie jakies duże wzniesienia (mogące spowodowac klopoty przy nagłym ataku zimy)? Proszę o wszelkie cenne ra...
    • Jadę do Monachium za dwa tygodnie i zastanawiam sie czy oprocz Eurolines sa moze jakies inne firmy organizujace przejazdy do Niemiec... moze tansze;) Napiszcie proszę czy jest cos tanszego niz Eurolines? i czy jesli kupie bilet tydzien przed wyjazdem to nie bedzie za pozno??? jakie sa wasze doswiadczenia?
    • Szukam w miarę nie drogiego noclegu w Wiedniu dla 4+1 na wolne dni w maju. Jak ktoś zna dobre lokum to proszę o radę. Z góry dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się