Forum Turystyka Świat Mexico
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(4 wyniki)
    • W listopadzie (09.11 - 30.11) odbyliśmy podróż po Meksyku. Trasa: Mexico City - zwiedzanie miasta oraz okolic Teotihuacan, Taxco oraz Cuernavaca, szczególnie polecam wizytę w Muzeum Antropologicznym, Xochimilco i przejażdzkę metrem, przejazd do Oaxaca, wycieczka do Monte Alban, przejazd do San Cristobal, wycieczka do Canon del Sumidero, wioski indiańskiej (Chamula) polecam również Muzeum Historii Medycyny Majów, przejazd do Palenque, zwiedzanie Palenque oraz Agua Azul i Misol Ha, przej...
    • czesc, wlasnie zaczynamy planowac wycieczke do Meksyku na pierwsza polowe listopada: na pewno Mexico City do pozwiedzania i Tulum do plazowania. pewnie jeszcze cos do tego dojdzie jakie pogody mozemy sie spodziewac? znalazlam informacje, ze wtedy sie sezon zaczyna, ale jeszcze moga sie trafic huragany? czy to prawda? zastanawiam sie, ile kasy trzeba zabrac na ok. 2 tygodnie pobytu: noclegi, zarcie, rozrywka ;)?? noclegi raczej bedziemy wyszukiwac w niskich cenach (mam nadzieje) ...
    • wybiera sie moze ktos w tamtym kierunku a moze jeszcze z itaki... fajnie by bylo sie zgadac juz tu na miejscu... a potem tylko nurkowac zwiedzac balowac...
    • Mam zamiar polecieć w listopadzie do mexico i szukam dobrego hotelu.Słyszałem,że teila i yukatan sa ok.a może ktoś był?pomocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się