Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(23 wyniki)
    • Jedno szybkie, krotkie pytanko: (no moze kilka szybkich) byl ktos moze w Tunezji w pierwszej polowie listopada ??? Na jaka pogode mozna tam trafic - od razu odpowiem na teksty typu sprawdz w google - sprawdzalem. Teoretyczne temp. widzialem ale jak to wyglada w praktyce. Czy juz mozna tam sie natknac na opaday deszczu (jesli tak to jakie?). Nie zalezy mi na lezeniu plackiem na plazy i opalaniu ... raczej zeby troche pochodzic, pozwiedzac i by bylo w miare cieplo ale nie goraco. Czy wart...
    • witam wszystkich! wybieram się do Tunezji 19 listopada do Hammamet do hotelu Prima Life Imperial Park. czy ktoś jedzie w tym terminie?. może ktoś był i może jest w stanie mi powiedzieć na co się przygotować i na co liczyć? bardzo dziękuję za ewentualne wskazówki;) robert
    • Wyczytałem na naszym forum, że w Tunezji pogoda październikowa jest bardzo zmienna. W dzień dość ciepło, a poranki i noce chłodne. A co z listopadem? Lecę do Monastiru w połowie listopada!!! Czy jest sens? Jaka wtedy jest tam temperatura, czy pada regularnie? Mogę zrezygnować jeszcze z wyjazdu, więc dajcie mi znac jak to będzie z tą pogodą?!
    • Witajcie Czy ktos był w Tunezji w listopadzie, szukam miejsca na kilka dni odpoczynku na przelomie pazdziernika i listopada, a najlepiej w 1-2 tydgodniu listopada, tylko czy tunezja to dobre miejsce w tym czasie? jak jest na plazy, czy woda jeszcze ciepla? Olek
    • planujemy wyjazd do Tunezji od 1 listopada 2009r. hotel Sol Club Selima . mam pytanie odnośnie pogody i wszystkie atrakcje są dostępne. jedziemy z dziećmi, liczymy na kąpiele i opalanko :) i pytanko jak długo trwa podróż z Monastiru do Port El Kantaoui? może ktoś korzystał z oferty scana?? to nasza pierwsza wyprawa do Tunezji :)
    • Witam! Chcialbym zabrac rodzinke na krotkie wakacje na koniec listopada i mam zasadnicze pytanie: czy na Djerbie o tej porze roku jest fajnie? Czy nie jest juz jednak za zimno? Czy mozna sie wykapac w morzy lub odkrytym basenie? Prosze o warazenia, jesli ktos byl tam w listopadzie... Z gory dziekuje i pozdarwiam, - Jerry
    • Djerba przełom października listopada Co sądzicie? Jak będzie pogoda. Może polecice jakiś hotel.
    • Prosze o informacje. Jedni mowia, ze bedzie zimno, inni, ze nie. Ale i tak jade :) pozdr n.
    • Jaka pogoda w Tunezji w listopadzie?
    • Wyjezdżam 27 listopada na Djerbę do Hotelu Sidi Mansour ze Skan Holiday.Jeśli ktoś z Was też leci w tym dniu z Warszawy o 21.30,lub do tego samego hotelu ,to proszę piszcie.
    • Witam, Warto w listopadzie udać się do Tunezji? Jeśli tak, to czy możecie polecić jakieś konkretne miejsce? Na czym mi zależy: przyzwoite zakwaterowanie i wyżywienie (warto brać allinclusive?), trochę zieleni w okolicy, fajny basen, czyste morze z piaszczystą plażą - cena max 2.500 zł. Jeśli ktoś ma pod ręką jakąś gotową ofertę, to byłoby miło. Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi Monika
    • witam, wybieram się do Mahdi 24 listopada, czy ktoś moze jedzie w tym terminie? a może ktoś był w tej miejscowości i ma jakieś przydatne porady? chętnie się czegoś dowiem
    • Hej, właśnie zastanawiamy się nad Tunezją w XI i mam pytanie. Czy o tej porze można tam plażować się, kąpać, opalać?? Jedziemy z dzieckiem więc to główne cele podróży. Wiem że temp. średnia wynosi około 20 stopni, ale nie orientuje się w wilgotności, w odczuciach temp.
    • Mam pytanko?Czy ktos z was był w Tunezji wlasnie w listopadzie? Zaczynam sie pakowac bo lecimy 20.11 i nie wiem czy brac cos z krotkim rekawkiem:))
    • Wyjeżdżam za tydzień, czy jest szansa na kąpiel w morzu????
    • Krótkie rękawki wchodzą w grę??? Czy raczej swetry i bluzy???
    • Witam, wybieram sie 16.11.06 do Tunezji do EL HANA BEACH z Eximu. Mam pytanie co proponujcie zwiedzac, na co uwazac itp. Nie ukrywam ze jest to moja piewsza podroz do Tunezji. Zawsze jezdzilem na wlasn a reke i nigdy nie kozystalem z biua podrozy i troszke sie denerwuje. Dziekuje za kazda odpowiedz.
    • Czy ktoś z was może odpowiedzieć, jaka jest wtedy tam pogoda. Wchodzi w grę właśnie koniec października, może poczatek listopada (podróż poślubna). Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.
    • witam, w listopadzie wybieramy siena tydzien do Tunezji na typowe leniuchowanie. Szukamy dobrego hotelu z opcja all i piekna plaza. Czy ktos moze podpowiedziec hotel?kiedy mozna rezerwowac wyjazdy na listopad?pozdrawiam
    • czy dobrze zrobilam w koncu listopada? a moze bedzie zimno jak u nas?czy ktos jeszcze leci w ta sobota w Wawy do Sousse.hotel tour khalef?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się