Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(3 wyniki)
    • Witam, właśnie wpadliśmy na pomysł wyjazdu (prawdopodobnie jutro) do Rumunii, kompletnie bez planu i wcześniejszego rozpoznania... Z pokornym ukłonem proszę o kilka rad: - jakich warunków można spodziewać się na drogach (powrót w końcówce pażdziernika lub początku listopada) - zmieniać opony na zimowe? - gdzie zaplanować "start" objazdu - rejon, gdzie można sie powłóczyć 2-3 dni, później doczytam, co jeszcze warto:) - czy ktoś może zaproponować jakąś kilkudniową trasę górską ( p...
    • 17 listopada (piątek) 18.00 TAK SPĘDZIŁEM KONIEC ŚWIATA | CUM MI-AM PETRECUT SFARSITUL LUNII reż. Catalin Mitulescu, Rumunia/Francja 2006, 106' 20.30 DZIECI Z DEKRETU | DECRETEII reż. Florin Iepan, Niemcy/Rumunia 2004, 68' 18 listopada (sobota) 14.00 PAPIER BĘDZIE NIEBIESKI | HIRTIA VA FI ALBASTRA reż. Radu Muntean, Rumunia 2006, 95' 18.00 12:08 NA WSCHÓD OD BUKARESZTU | A FOST SAU N-A FOST reż. Corneliu Porumboiu, Rumunia 2006, 89' 19 listopada (niedziela) 18.00 Z...
    • Wie może ktoś, gdzie mogę ściągnąć lub obejżeć filmy Rumuńskie albo o Rumunii??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się