Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(7 wyników)
    • W lipcu kupiłem bilety na trasie Wrocław-Girona-Wrocław na październik a powrót 6 listopada.Status:"POTWIERDZONY" Obecnie w rozkładzie brak jest lotów na tej trasie od listopada.Wiecie coś na ten temat?Co mam robić?Szukać nowego biletu powrotnego ,np.Girona -Poznań?Czekać na maila od Ryanaira? Co mogą mi zaproponować?Boję się,że zostanę na lodzie a lecę z rodziną(z Girony na Gran Canarię)
    • Muszę męża pracoholika wyrwać na krótki wypad 3-4 dni gdzieś poza granice RP:) Nie będę się za bardzo rozpisywać, żeby was nie zanudzać, bo czasem facet się w życiu tak pogubi, że kobita musi wziąść sprawy w swoje ręce:) Wiem, że jak postawię męża przed faktem dokonanym - bilety zarezerwowane i koniec - to mi nie odmówi. Jak na razie, to najtańsze połączenie znalazłam Gdańsk -Mediolan i z powrotem na początku listopada za 460zł z opłatami za nas obojga (wizzair). Cena całkiem fajna, ale nie ...
    • Czy ktos sie orientuje jak mozna najtaniej doleciec do Indii w listopadzie a porót w maju ?
    • dotychczas połączenie z Neapolem z Polski oferowało skyeurope, ale w listopadzie nie ma polączeń. jak jeszcze moge dostać sie tam tanio samolotem? (alitalia kaze sobie bulic ponad 1000 euro za 2 osoby!)
    • czesc. szukam w dobrej cenie biletu do USA ( na lotniska JFK lub EWR) z KTW lub WAW. Moga byc rowniez niemieckie lotniska np z FRA. Jesli ktos znalazl jakas dobra oferte w przedziale od 1500zl do 2000 zl, prosze o namiary. Termi wylotu pazdziernik lub listopad 2007. Z gory dzieki. pa
    • wiecie gdzie mogę kupićtani bilet jw. pzdr.m
    • czy nadal sa jakies restrykcje odnosnie tego co mozna wniesc na poklad?np ze tylko dokumenty i nic wiecej? Lece z UK na Teneryfe i nie wiem co moge brac a czego nie lepiej dzieki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się